EGY IGAZÁN FÉRFIAS HÍR NEKTEK!

febr 4, 2020 | Blog, Corvin life

Végre megérkezett!

Talán ez a legjobb indítása egy olyan anyagnak, amiben arról tudunk beszámolni ennyi év után, hogy a Corvin Plaza kínálata egy kizárólag férfiaknak szóló üzlettel bővült! Bizony! Bár nem jellemző, hogy üzletajánlókat írunk a blogra, hiszen a célunk az, hogy mindent modelljeinken és magunkon, használat közben mutassunk be nektek, hogy inspiráljunk és ötletet adjunk, most mégis kivételt teszünk, mert kifejezetten egyedi esetről van szó.

Azt ugyanis megszokhattátok már, hogy lehetőségeinkhez mérten, minimálisan ugyan, de férfi szetteket is bemutatunk nektek: járt már nálunk pasi, aki bevállalta, hogy modellkedik a kedvünkért, pedig nagyon távol állt tőle, de Patri is nem egyszer bújt már fiú ruhába, igaz, tette mindezt azért, hogy tippeket adjon arra, ha a saját gardróbotok előtt állva végképp kifújt minden ötlet.

Ez az első alkalom, hogy nem a hátsó sarokban megbújó pólók és zakók között kell a fiúknak válogatniuk, hanem egy teljes kínálat vár rájuk minden alkalommal, minden figyelmet rájuk szentelve! A BONO hitvallása szerint olyan igényes férfiaknak szól, akik szeretik a minőségi, időtálló, jól kombinálható ruhadarabokat, elegáns és hétköznapi összeállításokban egyaránt. Akik stílusosak, vagy egy kis segítséggel azzá válhatnak, mert az igény megvan bennük a minőségi és különleges darabokra úgy a hétköznapokon, mint a business viseletben

Mi nagyon el voltunk ragadtatva, amikor a minap elmentünk meglátogatni az üzletet, egyrészt, mert rengeteg fantáziát látunk benne, hogy milyen tartalmakkal tudjuk bővíteni a blog oldalát, másrészt mert tényleg szép és ötletes megoldásokat láttunk. Nagyon izgalmas például, hogy bárki tetőtől-talpig felöltözhet innen, hiszen nem csak ruhaneműk, de kiegészítők, övek, cipők, nyakkendők is szerepelnek a kínálatban. Emellett igazi különlegessége az üzletnek, hogy kizárólag itt kapható a Giotelli márka, amely háromrészes öltönyöket kínál, tehát nem kell aggódni amiatt, hogy mi mivel passzol, itt egy helyen vannak a zakók, nadrágok, ingek és mellények.

Aki tehát nem szeretne beolvadni a nagy egységes tömegbe, túl van a sötétkék öltönyön és többre vágyik, annak tökéletes választás a Giotelli, de maga a Bono is! Mi pedig itt letesszük a nagy esküt, hogy hamarosan érkezünk is az igazi pasis posztunkkal!