ÉKSZERVARIÁCIÓK EGYETLEN RUHÁRA – AMIKOR A NYAKLÁNC AZ ÚR!

aug 17, 2017 | Blog, Fashion

Amikor azt hiszed, nincs egy göncöd se, akkor engedd kicsit szabadjára a fantáziádat és tágíts a perspektíván: lehet, hogy nem is a szekrényben kell keresgélni, hanem sokkal inkább az ékszeres dobozban?

Ahogy szikla szilárd meggyőződésem,  hogy a cipő adja meg egy outfit igazi karakterét, ugyanezt gondolom az ékszer szerepéről. Egy jól megválasztott kiegészítő hangulatot ad, egyedivé , különlegessé, stílusossá teszi a megjelenésünket. Nincs is nehéz dolgunk, hiszen tobzódunk a bizsuválasztékban. Játszi könnyedséggel dobhatjuk fel szettünket, bármely stílusban: ethno, hippi, rockos, színes műanyag, statement, bohém, fa ékszerek irgalmatlan mennyiségben állnak rendelkezésünkre, csak tudjunk választani. Érdemes végiggondolni, hogy a leggazdaságosabb módja megjelenésünket változatossá tenni, a különböző ékszerek használatával lehet. Ha eléggé karakteres a választott kiegészítő, hiába ugyanazt a ruhát viseljük, teljesen más hangulatot sugárzunk.

Ezúttal tehát mi is egyetlen egy ruhára mutatunk variációkat, Anita egy kék maxit vett fel, én pedig emellett a fekete off-shoulder tunika mellett döntöttem. Mindjárt meg is láthatjátok, hogy mennyire más hangulatot eredményez ugyanannak a ruhának egy arany nyaklánc-karkötő párosítás (így leszel nőies és kifinomult), vagy egy bohókás kendő (amitől egyszerre vagy laza és retrósan üde), vagy akár egy egyedi hajdísszel, különleges mintázatú nyaklánccal is frissítheted a látványt.

Egy jól eltalált ékszer feldobja az outfitet, hozzátesz, stílust ad!

Ne feledjük: a markáns, meghatározó ékszerek nem tűrnek maguk mellett több darabot. Finom, vékony kiegészítőkből vizsont (láncokból, karkötőkből) bátran hordjunk többet egyszerre!

Nyakláncok esetében a hossz a fontos, hiszen oda vonzza a tekintetet, ameddig leér. Nagy kedvenceim a sálak is, itt is végtelen a választék színben, anyagban, hosszban, stílusban. De azt hiszem ez meg is ér egy külön posztot, úgyis az ősz közeledtével aktuálissá válik.

Business look esetben ne feledkezzünk meg az 5- ös szabályról: maximum két gyűrű, óra, egy karkötő nyaklánc a megengedett.

Szóval elő az ékszere ládikával!

ÉKSZEREK – BIJOU BRIGITTE

FEKETE RUHA – RESERVED

KÉK RUHA – SAJÁT