ÉN-IDŐ: FÁTYOLMASZK

ápr 27, 2020 | Blog, Beauty

Előre le kell szögeznem, imádok kísérletezni ilyen – olyan bőrtápláló, ráncfeltöltő, tápláló maszkokkal, próbálgatni őket, és külön kedvenceim a fátyolmaszkok. Valószínűleg az egyszerű kezelhetőségük, praktikus csomagolásuk miatt, hiszen bárhova magunkkal vihetjük őket… (bár ez a veszély most karantén idején nem fenyeget minket!)

Na, de térjünk a lényegre! Előre bocsájtom, hogy senkit se lepjen meg egy apró technikai csavar a történetünkben, ugyanis a karanténhelyzet és terhességem utolsó periódusa tökéletesen egybeesik, így a tesztet ugyan én végeztem és próbálhattam ki ezt a terméket, a fényképhez Anita adta az arcát. 🙂

Egy termék tesztelése előtt általában először elolvasom, mit is ígér nekem, milyen eredményre számíthatok. Könnyebb objektíven véleményezni ily módon.

Az Eucerin fátyolmaszk elvileg üdébbé, sugárzóbbá teszi az arcot. Hát ezt nem eresztették bő lére, élek a gyanúperrel, hogy pont ezért nem is fog csalódást okozni!:) Csak akkor miért van ráírva, hogy ráncfeltöltő? Na, meglátjuk…

A maszk biocellulózból készült, ami kis- és nagy molekulasúlyú hyaluronsavat tartalmaz és 5 perc a hatóideje, ami azért valljuk be, nagyon baráti.

A művelet valóban nagyon egyszerű és gyors is volt, könnyen kicsomagolható termék, és a védőrétegtől sem volt nehéz megszabadítani a maszkot. Egyszerűen felhelyezhető, és tényleg nem csúszkál ide-oda az arcon.

A maszk eltávolítása után látványra ugyan nem fordult meg az idő kereke, de valóban az arcom kellemes tapintásúvá vált, és nem hagyott ragacsos utóérzetet maga után. Valószínű, hogy valós eredmény eléréshez nem elég egyetlen maszkot kipróbálni, szóval azt hiszem én még azért adok esélyt neki, és beruházok egy nagyobb kiszerelésű csomagra.

Csomagolás/ praktikum: 5

Kezelhetőség:5

Eredmény: 4

Most legalább tuti van lehetőség az otthoni én-időre, használjátok fel erre, próbáljátok ki a fátyol maszkot, élvezzétek a kényeztető perceket és akár meg is írhatjátok nekünk a véleményeteket az Instagram oldalunkon a kép alá! (@corvinplaza)

Az EUCERIN HYALURON FILLER FÁTYOLMASZK elérhető a Corvin Plaza megújult UNIPATIKA üzletében, a korlátozások idején pedig webshopon is rendelhető a patika oldalán!

Patri

EUCERIN HYALURON FILLER RÁNCFELTÖLTŐ FÁTYOLMASZK – UNIPATIKA 1999.-/1 DB