EZEK LEGYENEK A JANUÁRI „AKAROM!” DARABJAID

jan 16, 2018 | Blog, Fashion

Sziasztok!

Tőlünk szerintem már megszokhattátok, hogy a kényelem és az aktuális trendek mellett mindig odafigyelünk arra, hogy a legjobb dolgokat ajánljuk Nektek, akár minőségben, akár árakban.

Így egyértelmű volt, hogy a januári leárazások idején nem hagyhatjuk ki azokat a szetteket, amelyek egyébként simán képezhetik az alapruhatár darabjait, most viszont még jobb áron lehet hozzájuk jutni, mint eddig bármikor. Nézzünk tehát egy listát azokról a rucikról, amiket ilyenkor érdemes beszerezni.

KELL EGY TEVE SZÍNŰ KABÁT

A szezon abszolút must have darabja, ami még idén sem megy ki a divatból. Bár tulajdonképpen színe és fazonja miatt meg merem kockáztatni, hogy egy örök érvényű kabátról beszélhetünk.

TEVE SZÍNŰ KABÁT – NEW YORKER

CHAU TÁSKA –  CAMAIEU

KELL EGY BALLONKABÁT

A tavaszi időszak egyik legszuperebb darabja! Én is évek óta vadászom a tökéleteset, mert a ballonkabát (vagy ahogy mostanában nevezik trench coat) szinte megunhatatlan, ráadásul hűvösebb napokon kényelmes és praktikus viselet. Sőt, mondok egy merészet, vannak, akik ruha helyett is ezt hordják. Ha így van, akkor egy dologra nagyon figyelj: még véletlenül se akard levenni… 😉

BALLONKABÁT – MOHITO

SZEGECSES TÁSKA – SINSAY

KELL EGY PUFI DZSEKI

Ahogy az előbbi, úgy a mostani is nagyon ajánlott mindazoknak, akik a kényelmet részesítik előnyben. Egy pufi kabát évekig stabil darabja lehet a ruhatárnak, télen kifejezetten kapóra jön a nagy hidegben. Sportosabb stílust kedvelőknek szerintem többféle is megtalálható a szekrényükben, de egy khaki színű pufi dzseki biztosan minden szetthez passzol.

KHAKI SZÍNŰ PUFI KABÁT – RESERVED

KELL EGY KOCKÁS

A kockák a tavalyi év nagy felfedezettjei voltak, de idén sem kell búcsút inteni nekik, úgyhogy aki még nem szerezte be, az szuper áron juthat hozzá! Ráadásul idén még az is megengedett lesz, hogy a különböző színű és mintázatú kockákat egy szetten belül keverjük, úgyhogy alap, hogy egy igazi fashionista ruhatárában ez is megtalálható. És ahogy mi is, úgy bárki bátran keverheti a stílusokat, mert egy belevaló bakanccsal, de egy elegáns magassarkúval is bevethető.

KOCKÁS KABÁT – RESERVED

BAKANCS – CCC

FEKETE HÁTIZSÁK – CCC

KELL EGY MENŐ SZETT

Ebben az összeállításban arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy néhány nagyon egyszerű ruhaneműből is lehet igazán vagány, az aktualitásoknak megfelelő összeállítást kreálni, és nem biztos, hogy ha reggel benézel a szekrénybe és azt érzed, nincs egy göncöd se, azonnal rohanni kell vásárolni. Nézz körül még jobban! Biztosan van ott egy fehér kardigán, egy farmer és egy szép csizma! Ezzel pedig máris a trendpiramis élére álltál, ugyanis a kevesebb több, a trendszín szerepel benne, pedig igazán csajos lehetsz egy magassarkú csizmában még ilyenkor is!

FEHÉR KARDIGÁN – SINSAY

FEKETE GARBÓ – CAMAIEU

DRAPP CSIZMA – CCC

KELL EGY MINDENRE JÓ KARDIGÁN

És ha már a könnyű és mindig bevethető daraboknál tartunk, akkor bátran akassz le a fogasról egy jó kis kardigánt! Az oversize darabok maradnak, amit kényelmesen fel tudsz venni egy kabát alá, de ahogy enyhül az idő, úgy lehet elhagyni a kabátot és marad csak a kardigán. Szóval praktikus és hosszan tartó stílus, érdemes rá beruházni!

SZÜRKE KARDIGÁN – SINSAY

Sziasztok,

Anita