EZEK VOLTAK A KEDVENCEINK 2017-BEN!

febr 5, 2018 | Blog, Lifestyle

Igazából amikor kitaláltuk, hogy kicsit úgymond összegezzük a tavalyi évünket és csinálunk egy kedvenc anyagot 2017-ből, nagyon könnyen rávágtam, hogy legyen. Majd amikor elkezdtem átnézegetni a megjelent cikkeket, már éreztem, hogy bajban leszek.

Annyi sok emléket idézett fel az újraolvasgatás, hogy már ekkor rájöttem, ez nem is egy könnyű feladat. Az egyik poszt ezért, a másik azért kedves. 🙂 Ha nagyon őszinte vagyok, három anyagot emelnék ki, meg is mondom miért.

A kedvenc anyagaim általában a jó időhöz kötődnek, a napfényben mi is sokkal vidámabbak vagyunk, sokat nevetgélünk, ezért a munka is könnyebben megy… Ilyenkor nem is nevezném a jó hangulatú fotózásokat munkának.

Tehát az első: a fesztivál anyag fotózása, amihez a nagy esésemet kötöm: tudjátok a segway-ről… Mondhatjuk, hogy ezt a feladatot bevállalva, erőteljesen kiléptem a komfort zónámból, kitéve magam annak a maradandó élménynek, hogy mindenki rajtam röhög. A lényeg, hogy azért lelki törést nem okozott a dolog, és miután a múlt mindig megszépül, ma már nagyon vicces emlékként gondolok arra a fotózási napra.

A második kedvenc anyagom a Verával készült plus size anyag. Mindig szeretem, ha nem csak mi szerepelünk a képeken, és ez egy kihívással teli feladat volt. Szempont ilyenkor, hogy a modell jól érezze magát a bőrében, lelazuljon, hogy a képek is energikusak, jó hangulatúak és élettel teliek legyenek. Szuper érzés volt, Vera nagyon élvezte a dolgot, sőt sikerült neki új ötleteket adni.

A harmadik anyag amit nagyon szerettem, a garbós-szoknyás. Ez is a komfort zónából való kilépéssel függ össze. Miután én alapvetően nadrágos lány vagyok, mindig érdekes tapasztalás, hogy mennyire tudom a saját stílusomra alakítani, ha adott esetben szoknyát kell felvennem. Szerencsére a kedvenc ruhadarabommal a garbóval és bakanccsal sikerült egy teljesen ön-azonos, mégis divatos anyagot befotózni.

Most, hogy végigvettem egy anyagot nem tudok kihagyni, ne haragudjatok érte, ez pedig a Náray könyvajánló. Két dologért nagyon kedves nekem ez a poszt. Az egyik, hogy a könyvet Zanzibár  szigetén olvastam, ezért most már mindig össze fog kapcsolódni ezzel az élménnyel. A másik ok, hogy nagyon büszke vagyok arra, hogy Náray Tamás is megosztotta a saját oldalán az „irományom”.

De most már koncentráljunk 2018-ra, ígérem ebben az évben is sok érdekes, hasznos és szórakoztató anyagot fogunk nektek összehozni. 🙂

Patri

Sziasztok!

Húúúú, nem is tudom eldönteni melyik az abszolút favorit anyagom tavalyról, annyi élmény és jó fotó kavarog a fejemben! A leginkább talán azt szeretem, hogy annak ellenére, hogy munka, tényleg jó hangulatú alkalmak azok, amikor fotózunk, ez pedig a képeken is látszik. Én imádok nevetni, grimaszolni, ugrálni, pörögni, mert azokból mindig élettel teli, vidám anyagok születnek, így pedig még jobban tudjuk nektek átadni a legjobb tartalmakat.

Úgyhogy az első ilyen meghatározó élményem az utazós szett összeállítása. Emlékszem, Bogi annyiszor ugráltatott fel-le, előre-hátra („Na, még egyszer!”, „Magasabbra”, „Gyere kicsit előrébb!” és hasonló instrukciókkal), hogy a végére nagyon elfáradtam, de cseppet sem bántam. Színes, jókedvű, tartalmas anyag született belőle, még az Instagramomon is ez lett az egyik legkedveltebb fotó. 🙂

És ugye szokták mondani, hogy mindent egy jó fotóért, a másik meghatározó élményem, amikor télvíz idején a szabad ég alatt fotóztuk be az otthoni edzésre sarkalló képeinket…csak mert, ott jobbak a fények! Egy alapos szemlélő jól láthatja a rajtam futkározó hideget, de a libabőrt mindenképpen. 😀 😀 😀 Még soha ilyen keményen nem edzettem le a másodperc tört része alatt, szerintem edzőkém is büszke lenne rám!

Amit extrán szeretek ezekben az alkalmakban az, hogy mindig tanulok valami újat. Legyen az egy stílustipp, trend-ügy, vagy make-up. Bizony, még nekem is van mit tanulnom ezen a területen. Ezért sokat szoktam inspirálódni az internetről, hogy aztán azt a legjobb tudásom szerintem adjam át Nektek. A kedvenc Beauty anyagom a fesztivál make-up volt, azzal a vibráló kék szemhéjtussal. Valószínűleg önszántamból sosem mertem volna kipróbálni, azóta pedig az egyik kedvenc árnyalatom. A pöttyökről nem is beszélve!!! Amúgy tudjátok, milyen faramuci kis pontok ezek? Eggyel több indokom volt tesztelni a ránctalanító krémeket, mert megküzdöttem a szabályosságukért, viszont imádtam és imádom a mai napig ezt a bátor vállalást.

Idén sincsen megállás, folytatjuk!

Sok puszi,

Anita