EZZEL ERŐSÍTSD AZ ÖNBIZALMAD ÉS A JÓKEDVED MINDEN NAP!

szept 6, 2017 | Blog, Lifestyle

Bizony néha még a legjobbaknak is kell egy kis tuning, valamennyi öntömjénezés, hogy energiát és lendületet vegyen a mindennapokban. Ha azon túlmenően is kell egy kis plusz, hogy reggel a tükör előtt legalább hússzor elmondod, mennyire szereted magad, akkor ezt a posztot most neked raktuk össze!

Pozitív idézetek, lelkesítő coachok, önsegítő könyvek és mindezek váltakozó sorrendű ismétlődése: a boldog életre vágyók otthonában egy ezek közül biztosan megtalálható. Viszont, megvan az a nagyszerű helyzeti előnyünk, hogy olyan tárgyakkal is körülvehetjük magunkat, amik észrevétlen magukban hordozzák az üzenetet, amire éppen szükségünk van. Mondjuk úgy: indirekt módon találkozhatunk velük az otthonunk bármely szegletében.

Összeszedtünk néhány olyan kiegészítőt és lakásdíszt, amit a saját szobánkban is szívesen látnánk viszont. Hova tovább, ezeket még néhány menő pléddel, párnával, de akár ruhaneművel is ki lehet egészíteni! A fantáziának (és pozitivitásnak) semmi szab határt!

Nekem a személyes kedvenceim a világító táblák. Ezek egyikére filctollal írható a szöveg, ami bármikor letörölhetsz és újra alkothatod: ha éppen megtaláltad a mantrád, vagy egy kedvenc dalod címe, esetleg csak néhány szösszenet, ami mosolyt csal az arcodra. A táblához jár egy toll és egy apró szivacs is, amivel pillanatok alatt újat alkothatsz! Grátisz, hogy betűsablon is van mellé, ha eleinte a biztosra utazol. De ugyanilyen jó ötlet a filmes világból ismerős, csapóra hajazó világító tábla is, amibe műanyag kis betűket tudsz dugdosni az éppen aktuális kedvenc szövegeddel. Mindkettő dekoratív és dizájnos egyszerre!

Hasonlóan kedves apróság a reggeliző tálca, ami a tányérod, vagy kávéscsészéd alatt foglal majd helyet, és valahányszor rápillantasz egyből ott az ismerős kis üdvözlet, ami bekúszik a tudatalattidba és azonnal jobb kedvre derít!

Néhány olyan kedves kis kiegészítő, mint egy illóolajos illatosító, egy fekete-fehér képkeret, vagynéhány jó zene ugyancsak hatással van a napindítódra, de akár Buddha nyugalma is átjárhat ágyban, párnák között!

Szóval: be positive!

BUTLER’S bevásárlólista:

Talk Talk szövegbuborék

Blockbuster világító doboz

Reggeliző deszka

Képkeret

Weekend Tunes zenei cd

Home&Soul illatosító

Buddha díszpárna