FÁRADT BŐRÜNK MEGHÁLÁLJA

nov 7, 2018 | Blog, Beauty

NovAge revitalizáló textil arcmaszk – Oriflame

ANITA VÉLEMÉNYE

Én a magam részéről nagyon szeretem a textil maszkokat, mert átlagosan több és koncentráltabb hatóanyag tartalmú, mint egy mindennapi használatra kifejlesztett krém. Akik követik az Instagram oldalamat, azok tudják, hogy én bizony szívesen bolondozok ilyesféle “állapotomban”, még akkor is, ha a maszkra egy pandamaci feje van pingálva. Cuki és vicces egy ilyen szitu, és hát miért szégyellném így magunk között!? 😀

Szóval én szívesen adom az arcom efféle tesztekhez. Titeket is arra tudlak buzdítani, hogy tessék rászánni megfelelő kutatást, időt és anyagi forrást, hogy megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbbet! Néha persze bennem van, hogy egy-egy jobb maszk ára, amit csak egyszer teszek fel, azt is maximum 15 percre, vetekszik egy drogériában kapható ránctalanító krém árával, de ilyenkor mindig a cél és a hatékonysági fok lebeg a szemem előtt. És tudjátok, én vagyok az, aki mindig azt mondja: PREVENCIÓ! Felejtsük el a végtelenített plasztikák sorát! Így viszont fontos, hogy megfelelően tápláljuk a bőrünket és törődjünk vele már időben!

Nem okozott csalódást ez a maszk sem. Bár lehet némi elfogultság bennem, mert én tényleg szeretek arra időt szánni, hogy kényelembe helyezem magamat, felteszek egy textilt, közben olvasgatok, vagy csak zenét hallgatok. Ezek a maszkok csordultig vannak hatóanyaggal, értsd szó szerint: vagyis, ha nagyon sokat mocorgok, akkor a maszk itt-ott elválik, lecsúszik, emiatt állandóan piszkálni kell. Szóval a legjobb tanács, amit adhatok (bármelyik maszkról is legyen szó), hogy ezt a 15 perc sziesztát engedjétek meg magatoknak!

Eleinte furcsa, bizsergető érzésem volt, amely lehet az egyik hatóanyagnak köszönhető. Nem volt kellemetlen, nem éreztem úgy, mintha allergiás viszketésem lenne, inkább apró csipkedésnek mondanám, ami elviselhető. Emiatt kicsit ki is pirosodott a bőröm, de ezt természetes, néhány perc múlva eltűnt a folt a bőrömről. Ami nagyon tetszett, hogy nem éreztem szárazságot használat után! Az ugyanis elő szokott fordulni, hogy egy ilyen maszk hatóanyagai és jótékony munkája ellenére is kiszárítja a bőrömet. Itt ilyen nem fordult elő, ami megnyugvással töltött el. A maradék szérumot, ami a textil zacskójában van, simán rákentem a mellkasomra, illetve eloszlattam még az arcomon, emiatt úgy éreztem, hogy minden cseppjét hasznosan használtam fel! 🙂

Ajánlom száraz, vízhiányos bőrre, mert megfelelően táplált, illetve azoknak is, akiknek a hűvös időjárás kicsípte az arcát, szárazabb, fakóbb a bőre.

PATRI VÉLEMÉNYE

Épp nem voltam a legjobb passzban, amikor az Oriflame maszkját kipróbáltam. A sok stressz és nem alvás már látható nyomokat hagyott a bőrömön. Kíváncsi voltam, mennyit segít a helyzeten…

Teljesen egyszerű csomagolásból próbáltam kihámozni a maszkot. Nem igazán szeretem ezt a típust, mert sosem tudom szépen ráhajtogatni az arcomra, általában össze-vissza gyűrődik miközben próbálom felsimogatni a bőrfelületre, de végül is nagy nehezen sikerült. Kellemes illata azonnal feltűnt, illetve az, hogy szinte azonnal elkezdtek dolgozni a benne levő hatóanyagok, mert némi csipkedést éreztem. Az arcom elképesztő gyorsan szívta magába a nedvességet.

Kb. 15 perc után hámoztam le magamról, és komolyan meglepődtem. Igazán  sajnálom, hogy nem csináltam előtte – utána képet! Az előtte megviselt, fáradt, árkos bőröm megtelt élettel, kisimult, és a lifting hatásának köszönhetően talán meg is emelkedett.


NovAge REVITALIZÁLÓ ARCMASZK – ORIFLAME 1999.-