BeToned – maradj klasszikusan stílusos

nov 3, 2021 | Fashion, Blog

Világ életemben irigyeltem azokat, akik zsigeri képességgel jól állítják össze a szettjüket. Nem egyszerűen arról van szó, hogy zöldet a zölddel, farmert a farmerrel, hanem sokkal inkább a bátor, újító megoldásokra gondolok. Tudjátok, azokra, amik baromi jól működnek együtt, de nekünk egyébként eszünk ágában se lenne felvenni …pláne nem egyszerre!

Nos, ez a mai bejegyzés sem erről fog szólni, mert ahogy említettem, én genetikailag alkalmatlan vagyok erre. Valahányszor megpróbálom, balul sül el, vagy gyakran előfordul, hogy teljesen ötlettelen vagyok. Nálunk is Patri inkább a guru, úgyhogy én már csak így maradok: ahhoz nyúlok, ami tudom, hogy jól áll. 😀 Ám ez is tartalmaz nyomokban némi költői túlzást, ugyanis kísérletezni szeretek, de csak diszkréten, inkább fazonokban és színekben, nem azok egyvelegével.

Nálam a kockás minta is ilyen, de legutóbb már ígértem nektek, hogy hozok egy nagyon ütős szettet, hát most végre megérkezett, ez volna az! Én már akkor tudtam, hogy ez az anyag nagyon jól sikerült, Verával mindketten imádtuk az egészet! Pedig amúgy némi atrocitás is ért fotózás közben, volt ugyanis egy férfi mellettünk, néhány hölgy társaságában, akik bájosan kuncogtak az úriember bárgyú poénjain, amiket egyébként nekünk célzott olyan közhelyekkel, mint hogy „Vajon mi lehet ez, Háda fotózás, muhhahhaha…?!”…őszinte sajnálatot éreztem az úriember iránt, akit innen is csókoltatok és csak jelzem: attól még, mert ízléstelenül viselkedik női társaságban, egyik nő sem fog a hálójába vándorolni…legalábbis remélem, hogy volt a hölgyekben ennyi önérzet.

De vissza a divathoz, mert akár Háda (a Corvinban az is van), akár Reserved (és ez is!), a kocka NEM MEGY KI A DIVATBÓL! Jó ezt tudni annak is, aki már korábban beruházott kockásra, vagy jó ideje csak szemezget vele. Ez a minta is olyan, mint a virág, vagy az ocelot: időről időre visszaköszön. Bár szerintem helyzeti előnyben van pl. az állatmintákhoz képest, mert annak harsánysága sok mindenkiből visszavesz, míg a kockánál csak arra kell ügyelni, milyen fazonra mekkora arányú négyzetrácsozás kerül.

Óvatosan vele, mert hisz’ tudjátok, optikailag erősít! De ettől függetlenül nyugodtan lehettek bátrak, ma már az sem meglepő, ha kétféle kockás minta keveredik egy szetten belül. Ha óvatosabb vagy, akkor egy jellegzetes darabot válassz, párosítsd visszafogott kiegészítőkkel, ékszert ne is nagyon tegyél hozzá, vagy csak nagyon finomat. Színnel viszont nyugodtan kombinálhatod, feldobja és üde hatást kölcsönöz neki.

Képzeljétek, nekem annyira megtetszett ez a blézer, amit egyébként ruhának is simán be tudok vetni (saját kényelmem érdekében vettem alá egy testhezálló biciklis nadrágot –> abból baj nem lehet, ráadásul most még divat is, úgyhogy arra se kell ügyelned, ha netán kilóg a szára), szóval annyira megtetszett ez a darab, hogy utána meg is vettem. Amúgy nekem kész anyagi csőd ez a blogírás, szinte minden alkalommal van legalább egy, amibe beleszeretek és a végén megveszem. 😀 De ezért is annyira jó ez az egész, mert amit viselek, azt szívből tudom ajánlani, ettől nem lesz csöpögős. Jó, a csizmát is majdnem elhoztam, végül csak azért nem tettem, mert már van belőle kettő, most egy drapp színűre pályázok.

Remélem ezekkel a dögös mood fotókkal sikerült Nektek is kedvet csinálni hozzá! Gondolnátok, hogy nem egy katalógus fotózásról léptünk le, csak itt voltunk a szomszédban egy betonépület előtt? Ha van néhány alapdarabod hozzá, mint a hosszúszárú fekete csizma és a sapka, akkor egy ennyire jó összeállítás még a legrosszabbnak induló napodat is feldobja, ráadásul végtelenül egyszerű kihozni a gardróbodból a maximumot.

Találkozunk jövő héten, vagy ha arra jártok, a Corvinban, ahol igyatok egy isteni pumpkin lattét a kedvemért!

Sziasztok,

Anita

KALAP – RESERVED 3995.-

RUHA – RESERVED 9995.-

TÁSKA – RESERVED 8995.-

CSIZMA – RESERVED 19 990.-