Egy pólóruha, három szín, három stílus

jún 1, 2022 | Fashion, Blog

A mai posztban a multifunkcionális, és mostanában überdivatos polóruha sokoldalú kihasználhatóságát mutatom meg. A fotózásra három egyszerű polóruhát hoztam el, három színben: feketében (alap), rózsaszínben, és sárgában.

Stílustanácsadóként, ügyfeleimnek nem győzöm elégszer hangsúlyozni: azt, hogy egy ruhát hányféle különböző stílusban tudunk viselni, azt mindig a “mit mivel” határozza meg. Pont ezen elv miatt hiszek nagyon, a különböző karakteres cipők erejében is. Látható a képeken, hogy a bakancs, a sneaker és a tűsarok mennyire más stílusúvá varázsolja ugyanazt a fazont.

A feketét, mely színéből adódóan nagyszerűen kihasználható szinte egész évben, egy brutális bakanccsal, és farmerdzsekivel párosítottam. Az eredmény nem igazán nőies, ám vagány, kihasználható, hűvösebb, rohangálós napokra tökéletes outfit.

A rózsaszínt, -amiről természetesen mindenki a romantikára asszociál-, természetesen egy fekete magas sarkú cipővel, fehér blézerrel, és egy fehér kalappal álmodtam egy szettbe. Az üde, friss, tavaszi színvilág, és a három szín mixelése az outfitben, egy igazán nőies, komplett megjelenést kölcsönzött.

A harmadik összeállítás színvilága, picit formabontó, hiszen a sárga ruhához, egy csaú színű bőrdzsekit, és egy fehér-sárga színvilágú sneakert választottam. A tornacipő itt is megadja az outfit stílusát, lazaságát.

Polóruhákból, most mindenki megtalálja, az alktának, színtípusának, habitusának megfelelő fazonokat, hiszen az egész rövidtől, a bokáig érő változatokig, minden megtalálható a szivárvány összes színében az üzletekben. Melegedő tavaszi reggeleken, amikor tanácstalanul állunk a gardrób előtt, azon gondolkodva, hogy mit is vegyünk fel, biztos, hogy kihúz minket a csávából.

Patri