Fesztivál divat

aug 23, 2021 | Fashion, Blog

Tény, ami tény, az elmúlt év a fesztiválozókat is érzékenyen érintette, és bár a legnagyobbak idén sem kerülnek megrendezésre, mégis jó hír, hogy aki már nagyon nem bírja a megvonást, most nyáron már ellátogathat(ott) 1-2 megrendezésre kerülő rendezvényre. Divat-érzékeny csajok és fiúk ebben az időszakban már teljesen képben vannak mit is fognak viselni a nyár buliján, de akik nem ennyire felkészültek, ne keseredjenek el, nekik íródik ez a cikk.

Első és legfontosabb szempont, persze divatoldalról megközelítve, hogy milyen típusú fesztiválra igyekszünk, milyen zenét szeretünk, annak az irányzatnak melyek a legfontosabb stílusjegyei, kiegészítői.

Rock zenét kedvelők esetében nyilván egyértelműek, a bőr és farmer cuccok, kockás ingek, atléták, szegecselt kiegészítők.

A trendi elektronikus irányzatokat előnyben részesítők, szélesebb palettából válogathatnak, hiszen az aktuális trendek alapján tudják össze válogatni “fellépő” szettjüket. Náluk is megjelenik persze a farmer sort, mint alapdarab, a csipke felsők, kimonók, cropp topok, mini szoknyák.

Következő szempont a kényelem, illetve az, hogy készüljünk fel arra, hogy a szélsőséges időjárás ne riaszthasson el minket a bulizástól, legjobb ha van nálunk “minden is”, egy esődzseki, zárt (gumi) csizma/cipő, a napszúrás ellen pedig fejkendő, kalap.

Hárman, három különböző outfitet mutatunk meg a posztban, úgy gondolkodva, hogy mindenki különösebb extra beruházás nélkül érezhesse fesztivál kompatibilisnek magát.

Vera első fesztiválozóként, egy könnyű, géz anyagú maxiruha mellett döntött, amit a hétköznapi életben is bármikor szívesen felvesz. Ezt több karkötővel, kiegészítővel, egy farmerdzsekivel, és elengedhetetlen lapos talpú, kényelmes szandállal kombinálta.

Anita képviseli a “trendi “ vonalat, a már említett farmer sorthoz választott csipke kimonóval, nyári csizmával, és kalappal.

Magam részéről, szokásomhoz híven fekete sort, top együttest turbóztam fel, a fesztiválokon is nagyon menő állatmintás kimonóval, aminek a “B” verziója a romantikus virág mintás (aktuális hangulatnak megfelelően), és ninja cipővel. Utóbbinak óriási előnye , hogy a por nem megy bele.

Mindhármunk szettje megfelel a kényelmi követelményeknek, mégis a saját stílusunkhoz abszolút passzoló összeállítás. De, hogy ezeken felül, hogyan készülünk a fesztiválokra, melyikünk melyik bulit részesíti előnyben a helloblogon található videóból megtudhatjátok!

Jó bulizást mindannyiunknak!

Patri