Ruhadarabok, amiket ne siessünk elpakolni

szept 2, 2022 | Blog, Fashion

Beköszöntött a naptári ősz, lassan, de biztosan csökken a hőmérséklet, és ezzel együtt eljött az idő, amikor egyre többször állunk tanácstalanul a szekrény előtt, mit is vegyünk fel. A reggelek már hűvösek, de napközben még kellemes meleg van, az esték pedig csípnek kicsit. Erre a megoldás a rétegelt öltözködés. De mindenekelőtt, ne siessünk elpakolni, a nyáron hordott ruháinkat sem, hiszen sok mindent be lehet építeni az őszi ruhatárunkba is.

Melyek ezek a darabok?

  1. Oversized, hosszú ingek, ingruhák

Sokszor leírtam már, hogy az egyik legjobban kihasználható, sokféleképpen viselhető évszak független ruhadarab. Simán tudunk alá akár egy farmert, akár egy leggingset felvenni, de még télen is működik, vastag harisnyával, csizmával, kötött kardigánokkal.

  • Fehér farmer, világos nadrágok

Ne érezzük azt, hogy az ősz beálltával már mindenképpen sötétbe kell burkolóznunk. A fehér farmer szuperül mutat bakanccsal, farmer inggel, pulcsikkal, blézerekkel is, arról nem is beszélve, hogy a fehér szín mennyire üdévé, frissé teszi az outfitet.

  • Színes topok

Ingek alatt (vagy felett), kivágott pulcsikkal tökéletesen viselhetőek, és nem utolsó szempont, hogy egy plusz színt is hozhatnak a napi szettbe.

  • Maxi ruhák

Tökéletesen viselhetőek hűvösebb napokon is, farmer dzsekivel, oversized kardigánokkal, de még bőrdzsekivel is. Stílusosak sneakerrel, bakanccsal, és természetesen “nyári” csizmákkal is.

  • Midi szoknyák

Akár blézerrel, vagy ujjatlan garbóval vesszük fel őket, akár férfiszabású lezser ingekkel, mindenképpen stílusos outfit lesz a végeredmény. Ha elegánsabb megjelenést szeretnénk, válasszunk a szetthez kényelmes balerina cipőt, ha sportosabb a stílusunk, sneakerrel is tökéletesen működik.

Ötletek, hogyan rétegezzük stílusosan ruháinkat:

Kapjuk elő kedvenc blúzunkat, amire elég egy csinos pulcsit rávenni, (akinek szép karcsú dereka van, nyugodtan tehet övet is rá), és jöhet is rá a zakó, ballonkabát, esetleg egy karcsúsított fazonú dzseki.

A már fentebb említett nyári ruhákat is be lehet vetni, elég hozzá párosítani egy garbót, és egy térdig érő csizmát, máris szuper stílusos lesz a megjelenésünk.

Stílus tipp: A textúrák, különböző anyagok egymással való keverése mindig izgalmas végeredményt ad. Ne féljünk kísérletezni!