Stílusos darabjaink: kötött ruha mindenkorra

okt 10, 2022 | Fashion, Blog

Rögtön az elején le kell szögeznem, én nem a szoknyás típusú nő vagyok. Ha reggel választanom kell, 90%-ban nyúlok a nadrágok felé, nagyon ritka az az eset, amikor szoknyás outfit mellett döntök. Ez az utóbbi időben kicsit változni látszik, ennek egy oka van: nagyon kényelmesek, stílusosak a kötött egyberuhák és szettek. Először erre a terhességem idején eszméltem rá, amikor minden (is) kényelmetlen volt, akkortájt be is szereztem jó néhány darabot, amiket azóta is viselek.

A mai outfit poszt is erre a gondolatiságra lett felhúzva, hiszen alap darabnak egy kötött fekete-fehér összeállítást választottam. Több okból is szerencsések ezek, hiszen egymástól függetlenül, külön-külön is viselhetőek, kényelmesek, szettben pedig igazán komplett lesz az összhatás.

A combközépig hasított ceruza fazonú szoknyában nem kell tipegni, tehát nem akadályoz a járásban. Magas sarkúval tényleg csinos benne az ember lánya, de egy hosszú csizmával, vagy akár egy brutálisabb bakanccsal is tökéletesen működik.

A felső szintén felvehető akár farmerral, bővebb fazonú nadrággal, és tornacipővel is.

Igen, igaz, a fekete fehér csíkos minta eléggé retinába ég, ezért érdemes a szett mellé egy 3. színt is társítani. Tudjátok, vannak azok a színösszeállítások, amik minden helyzetben működnek, és elég belőlük egy leheletnyi ahhoz, hogy vonzzák a tekintetet, és megadják azt a bizonyos pluszt az öltözéknek. Ezt a funkciót most a piros táska tölti be, hiszen ad egyfajta játékosságot a szettnek, és kicsit meg is töri a fekete-fehér dominanciáját.

A fekete-fehér szinte bármelyik színnel tökéletesen mutat. Viselhetünk hozzá akár camel ballonkabátot, szuper a kékekkel, lilával, barnákkal, pinkekkel is.

A szett fazonja, a kabát választásban is sok lehetőséget biztosít számunkra. Viselhetünk hozzá oversized kardigánt, pici decens dzsekiket, kiskabátot, de hosszított fazonú blézerrel, és bőrdzsekivel is kiválóan mutat.

Mindig mondom, olyan ruhákat érdemes megvásárolni, amik többféleképpen viselhetők, változatosan variálhatóak. Ezek a kötött szettek ennek az elvárásnak tökéletesen megfelelnek.

Patri

***

A posztban szereplő ruhadarabok megvásárolhatóak a Corvin Plazaban lévő Mohito üzletben.

Piros táska – 8.995.-

Szoknya – 9.995.-

Pulcsi – 6.995.-

Cipő – Patri sajátja