Verrrryyyy Perrrrryyy – a te színed!

márc 31, 2022 | Fashion, Blog

Már szépen folydogálnak befelé az üzletekbe a 2022-es nagyágyúk: színek, színek, színek minden mennyiségben! Ám, ahogy az lenni szokott, nem mindig tudnak egyszerre mindenkinek kedvezni odafent: idén a hideg színek dominálnak, ez pedig főleg a tél típusoknak áll jól. Ujjjjéééé, repes a szívem, az elmúlt évben kicsit elhanyagolva éreztem magam emiatt! Bocsi nyári lányok, de most mi jövünk! 😀

Minden alkalommal árgus szemekkel figyeljük a Pantone intézet által diktált vezérfonala, amire rá tud csatlakozni a divat, az építészet, a lakberendezés és ki tudja, még mi minden. Persze a leglátványosabban úgyis a divatvilágban tud érvényesülni, amire a tervezők szívesen lecsapnak azon nyomban. Az idei első attrakció a Very Peri – vagy éppen very pery, ki hogyan szereti -, vagyis a liláskék! Szerintem nagyon izgalmas, ahogy az intézet leírja a szín dominanciáját, úgyhogy ezt most gyorsan bemásolom ide nektek:

vidám, örömteli hozzáállást és dinamikus jelenlétet sugall, amely bátor kreativitásra és fantáziadús megnyilvánulásra ösztönöz. Az intézet szerint ez a szín megtestesíti azt az átmenetet, amiben most az egész világ van, a korábban nem tapasztalt változásokat, a fizikai és digitális színterek összeolvadását.

Uh, engem nagyon inspirál, tényleg megjelenik a lelki szemeim előtt a nagy kékség, az óriási összekapcsolt digitális fénysugár, ami pulzál, odaszegezi a figyelmet és nem enged! Ti is látjátok magatok előtt?

Szóval erre a színre fókuszáltunk mi is a heti összeállításunkban. Most persze minden Fradista szíve egyszerre csavarodik – ne izguljatok, én is az vagyok, de a kötelesség az kötelesség, felkaptam hát a hacukát! A szett központi eleme a lila bőrdzseki, ami gyakorlatilag elég jól funkcionál a semleges színekkel, de bátrak és kreatívak a color blockinggal is próbálkozhatnak. Nekünk most az volt a legfontosabb, hogy ízelítőt nyújtsunk belőle, hogyan tudod komfortosan és trendin viselni ezt a színt. Ha tudod magadról, hogy tél típus vagy, akkor gyakorlatilag bátran, bárhogy, akármennyit!!!! Ha nem ebbe a típusba tartozol, de szeretnéd kipróbálni, mondjuk mert eleve szereted a színt, vagy egyébként tetszik, akkor most is, mint mindig, az a szabály érvényesül, hogy csempészd be kiegészítőkkel! Erre tökéltes példa egy vagány lábbeli, de táskákat is találsz már ilyen árnyalatban. A legjobb megoldás az, ha nem az arcodhoz közel viseled tavasz-nyár-ősz típusként.

Ah, nekem megint az jutott eszembe, hogy néha bizony bátrabbnak kéne lennem! Tökre óvatos vagyok, ha színekről van szó, szinte kivétel nélkül a biztonságot nyújtó feketére nyúlok rá az üzletekben, de hát nem lehet mindig gyászrigónak öltözni! Úgyhogy az utóbbi időben mindig életbe léptetek egy szabályt: PRÓBÁLD FEL!!!! Lehet, hogy elsőre nem ezt kapnám le a polcról, de közben iszonyúan kiütközik az, amiről a stylistok állandóan beszélnek: felkapok egy, a típusomnak megfelelő ruhát és látom, szó szerint LÁTOM, hogy életre kelek benne! Így van ez a jelenlegi összeállítással is. Magamtól valószínűleg sose vettem volna le a polcról, kellett hozzá Patri, aki ezeket érzi, érti és látja, hogy rám aggassa. Erre tessék! Egy vérbeli fradista persze sose venne fel lila színt, úgyhogy mentségemre szolgáljon, munkaköri kötelességem testesedet meg ebben a fotósorozatban. Nah, a női szemem meg látja, amit látnia kell, de psssszt, ne mondjátok el senkinek! 😀

Jövő héten újabb inspiratív bejegyzéssel jövünk! Ha szeretnétek Tőlünk további teszteket vagy kíváncsiak vagytok a véleményünkre – bármilyen témában –, írjátok meg nekünk a plazamarketing@indotek.hu email címre és mi kipróbáljuk, megválaszoljuk vagy éppen utánajárunk.

KABÁT – MOHITO 15 995.-

FARMER – MOHITO 7995.-

BOKACSIZMA – MOHITO 15 995.-