férfi szemmel – tavaszi outfit megoldások egy nadrágra

ápr 6, 2020 | Blog, Fashion

Mint ahogy azt már beharangoztuk, kicsit javítunk a nemek megjelenésének arányán a blogban, ezért innentől, több férfiakat is érintő bejegyzéssel találkozhattok.

Mostani divat anyagukhoz Rátonyi Márk személyi edző vállalta a modell szerepét.

Vele, ahogy a képeken is láthatjátok, egyáltalán nem volt nehéz dolgunk, hiszen foglalkozásának köszönhetően tökéletes konfekció mérettel rendelkezik , és minden jól áll neki.

A két outfit közös pontja a nadrág. Ez azért is jó kiindulópont, mert mostanában nagyon sok szó esik az alapruhatár fontosságáról, illetve a fenntartható divatról is. Persze, ezek a fogalmak is általában a női ruhatár tekintetében kerülnek elő elsősorban, de természetesen ugyanolyan fontosak a férfi gardróboknál is.

Tartsuk szem előtt azt az egyszerű tényt, hogy ahhoz, hogy változatosan, stílusosan öltözködjünk, nincs szükség extrém sok ruhára. A titok a variálhatóságban, a mit mivelben rejlik férfiak esetében csakúgy, mint a nőknél. Az alapruhatár darabjait meghatározza az életkor, életvitel, foglalkozás.

Márk esetében egy húszas éveinek végén járó, energikus, városi fiatalról beszélünk, aki ideje nagy részét az edzőteremben tölti. Evidens, hogy inkább sportos, egymással könnyen variálható, darabok közül válogattunk.

Az összes ruhadarab, amit Márk visel a képeken abszolút kihasználható, és színekben sem megy az extrémitás felé. Az egyik outfit egy laza, kora tavaszi street összeállítás, amiben a sötétkék nadrág egy piké pólóval, egy laza szürke pamut kardigánnal, és ehhez illő világos sneakerrel lett párosítva. A klasszikusabb piké pólót oldja a lazább szabásvonal, amiben ismét a sportosabb érzet kerül így előtérbe.

A garbó, bár sokan idegenkednek tőle – véleményem szerint-, mind nők, mind pedig férfiak esetében az egyik legstílusosabb alapdarab. Természetesen mindenkinek a saját stílusa határozza meg, hogy milyen legyen az a garbó, de Márk estében ez a letisztult, minden cirádától mentes, fehér darab volt a tökéletes választás. A fekete – fehér decens, elegáns voltát töri meg a mustársárga pufi mellény, mi több inkább elviszi a szettet egy sportosabb irányba. De képzeljük el ugyanezt az összeállítást akár egy fekete zakóval, vagy egy bőrdzsekivel, esetleg egy szövet kabáttal. Ugye, hogy mindegyikkel működne? Na, itt válik fontossá az életvitel és variálhatósági szempont, amiről fentebb esett szó.

Mindkét összeállítás esetében az önazonosság megőrzése volt az elsődleges cél, amiben a modell is komfortosan érzi magát, akár saját ruháiban. Azt hiszem ezt sikerült is megvalósítani, legalábbis a képekről nagyon ez jön le!

Köszönjük Márk, szupermodell voltál!

Patri

MÁRK SZETT 1 – SZÜRKE KARDIGÁN

KÉK VÁSZONNADRÁG – RESERVED 9995.-

FEHÉR PIKÉ PÓLÓ – RESERVED 6995.-

SZÜRKE KARDIGÁN – RESERVED 9995.-

EDZŐCIPŐ – RESERVED 12 995.-

NAPSZEMÜVEG – RESERVED 3995.-

MÁRK SZETT 2- SÁRGA MELLÉNY

KÉK VÁSZONNANDRÁG – UA.

SÁRGA MELLÉNY – RESERVED 9995.-

FEHÉR PULCSI – RESERVED 9995.-

EDZŐCIPŐ – RESERVED 9995.-