FESZTIVÁLOZZ!

jún 8, 2018 | Blog, Fashion

Sziasztok!

Tegye fel a kezét, akinek megállíthatatlanul ott dübörög a fejében Robin Schulz aktuális slágere, az OK, vagy leszaggatná magáról az atlétát David Guetta legújabb slágereire!? Ugye, hogy dalaikra azonnal átjön az a fajta életérzés, amitől szabadnak, kortalannak és megállíthatatlannak érezzük magunkat?! Hát igen, én is valahányszor autóba vágom magam, feltekerem a hangerőt a fiúk zenéinél, ott szól Martin Garrix, Alesso, Axwell ‘ Ingrosso és még sorolhatnám. Látom magamat pörögni a színes óriás virágok alatt a Soundon, száll a por a talpam alatt a Szigeten, és teljesen kikapcsol az a tudat, hogy a szó legszorosabb értelmében „elszállok” és hagyom, hogy csak hasson rám a zene, a hangulat, az önfeledt életöröm!

Én nagyon sokáig vártam az első fesztiválomra, akkor is inkább dolgozni mentem ki, mint bulizni, és rájöttem, hogy bár a korábbi, elszalasztott alkalmakat nem tudom már visszahozni, még bőven lesz időm, hogy bepótoljam az elkövetkező években. Mert akit egyszer megcsap egy fesztivál szele, az szerintem onnantól kezdve függő lesz, és biztos vagyok benne, hogy egy évben legalább egyszer le akar menni csapatni valahol.

A világ minden táján megszervezik ezeket – az általam csak felnőtt játszótérnek hívott – giga partykat, ahol korlátok nélkül tudunk jót szórakozni, mindenki mosolyog, ismeretlenek borulnak a nyakunkba, pusztán azért, mert örömünnep van, az örömünk pedig közös, és a szeretetbomba száll mindenki feje fölött. A hivatalos fesztiválszezon már áprilisban elstartolt, amikor kezdetét vette a Coachella, a tengerentúl kihagyhatatlan bulija, ahol még a legnagyobb sztárok is levetik a láncaikat. Innentől kezdve én is árgus szemekkel figyelem a beszámolókat, érzem a ritmust a testemben és alig várom, hogy a hazai szervezésű programok végre megszánjanak és kiadják a fellépők listáját, hogy tudjam, idén hol adom át magam az életérzésnek!

Persze – elsősorban mi csajok – már ekkor elkezdjük vizsgálni a menő influencerek oldalait, hogy lássuk, idén miben leszünk a legtrendibbek, hogyan tudjuk a leginkább kifejezni magunkat a ruhánk által. Néhány oldalt végig pörgetve összeáll a fejünkben a kép, hogy melyik szett passzolna leginkább az Insta feedünkbe és már ekkor biztosak vagyunk benne, hogy egy romantikus virágos, vagy egy mindent bevállalós hippi stílust teszünk majd magunkévá. Ha valaki ne adj’ Isten tavaly lemaradt volna az összeállításunkról, azt ITT megnézheti és inspirálódhat belőle, de persze idén se akarunk titeket ötlet nélkül hagyni, úgyhogy hozzuk saját kedvenceinket.

Hogy ne csak a szettekről szóljon minden, ezúttal a táskák irányából fogtuk meg a dolgot, és mint amikor a rúzsodhoz öltözöl, úgy alakítottuk ezúttal a ruhákat két szütyőre.

Én praktikus okokból a hátizsákot választottam, majd látni fogjátok, hogy Patrinak mindehhez elég lesz egy övtáska – minden tiszteletem az övé, én ilyenkor is bepakolnám a fél lakást-, de ezt majd csak egy későbbi alkalommal. Most kezdjük azokkal, akik hozzám hasonlóan igen aprólékosan csomagolnak, és még egy dugi wc-papír sem hiányozhat a táskájukból, végszükség esetére. Amúgy szerintem a hátizsák minden szempontból jó választás, mert kényelmes, praktikus, mindkét kezünket szabadon hagyja, sok minden belefér és még divatos is tud lenni. Ha az annyira élénk és színes, mint ezúttal az enyém, akkor a ruhánkat választhatjuk az alapdarabokból, egy sima farmer-top párosítással, mert így is elég látványos lesz. A farmer overall szintén multifunkciós, hiszen a szárát feltűrve napközben is jól ellehetünk a hőségben, estére meg elég csak simán lehajtanunk, hogy melegítse a lábunkat. A kantáros naci amúgy ad egy gyermeki játékosságot az összeállításnak, úgyhogy bármilyen bohókás kiegészítőt választhattok. Nálam ez volt a nyakba akaszthatós pohár. Megőrülök!!!! Hát mennyire zseniális ötlet, hogy mindig kéznél legyen a hűsítő, de még mindig szabadon hagyja mindkét kezünket és bármikor könnyedén újratölthető, nem löttyintjük magunkra, színeket is választhatunk….na, soroljam még az előnyöket?! Totálisan komfortos, ha csak egyet választhatnék a pakkomból, akkor tuti ő lenne az! Nálam biztosan lesz még higiéniás törlőkendő (ha a wc-papír elfogyott), zsebkendő, egy táskámhoz passzoló pénztárca, esernyő és pulcsi. Ha már hátizsák, akkor akár még bedobhattok egy tanga papucsot is, amit este cipőre cserélhető, és még mindig nincs tele a táska! Szóval opció van bőven, már csak a helyszínt kell kiválasztani hozzá.

Akkor találkozzunk a Soundon…vagy a Volton…vagy a Szigeten….

Puszi,

Anita

OVERALL – RESERVED 12 995.-

CROP TOP – SINSAY 1295.-

CIPŐ – SINSAY (ár nélkül)

SAPKA – ORSAY 2995.-

KÉK PULCSI – SINSAY 3995.-

TÁSKA – RESERVED 6995.-

PÉNZTÁRCA – RESERVED 2995.-

KARKÖTŐ – BIJOU BRIGITTE 3490.-

NYAKBA AKASZTÓS POHÁR – FLYING TIGER (ár az üzletben)

ESERNYŐ – FLYING TIGER

ZSEBKENDŐ ÉS HIGIÉNIÁS TÖRLŐKENDŐ – FLYING TIGER