FUSS A KILÓK ELLEN!

jan 10, 2018 | Blog, Lifestyle

Mindenkinek ismerős az érzés, mikor a kajakómából feleszmélve a következő sokk az, hogy egész testünk el van nehezülve, mozgásunk akár egy nagy, barna mackóé, tartásunk kicsit meg van rogyva, és persze, hogy az övet is egy lukkal odébb kell becsatolni.

Igen, általában január 1-jén tör ránk az érzés, hogy ennek véget kell vetni, hisz’ úgyis megfogadtuk, hogy idén más lesz minden, ugye? Sportolunk, letesszük a cigit, keresünk egy új munkát, bevonzzuk a szerelmet, több időt töltünk a családdal? Sorolhatnám tovább…

Valahol  olvastam egyszer, hogy 28 nap kell ahhoz, hogy egy új szokás beidegződjön és rutinná váljon. Illetve azt is, hogy csak elkezdeni nehéz! A január úgyis egy nehéz, borongós hónap, abszolút alkalmas arra, hogy kicsit energetizáljuk magunkat, hisz’ a futás köztudottan jót tesz a hangulatunknak (is).

Hölgyeim, ne legyünk tunya csápok, veselkedjünk neki és alakítsuk ki az új szokásokat! Nem kell rögtön maratonra készülni, de  kinek mi… 

Fussunk először csak 15 percet, aztán szép lassan – mindenki a saját tempójában -, növelje az időt. Azt a jóleső érzést, hogy megcsináltuk, nem pótolja semmi.

Hirdessetek kihívást a baráti körben, jutalmazzátok meg magatokat!

Igazából bármiféle motiváló segédeszköz jól jöhet, mert hamar eltelik az az 1-2 téli hónap, és jön a következő sokk: rohamléptekkel beköszönt a tavasz, és lassan le kell venni a nagy kabátokat, bő pulcsikat. Sokkal rosszabb lesz… Tehát mély levegő és hajrá! 

Patri

DECATHLON bevásárlólista:

FEKETE HOSSZÚ FUTÓNADRÁG

SZÜRKE HOSSZÚ UJJÚ KAPUCNIS FELSŐ

LAZAC SZÍNŰ SZÉLDZSEKI

Futócipő – Saját

Baseball sapka – Saját