GAME OVERál

aug 3, 2021 | Blog, Fashion

Hahó, újra itt VAGYUUUUNK!!!! Mármint mi, így ketten, Verával. Mert legutóbb, amikor olyan posztot készítettünk, amiben együtt szerepeltünk, még bőven pocakban volt Léna baba, ma-holnap pedig már mindjárt 1 éves. Holott Verussal nagyon bírjuk ezeket a fotózásokat, mindig annyi energiát és jókedvet ad nekünk. Annyira szeretném, ha ennek rajtunk keresztül egy kicsit Ti is részesei lehetnétek! Remélem a fotóinkkal sikerül valamennyit ezekből átadni.

A tematikánk a régi (csak a hajam új…hahaha): a cél az, hogy megmutassuk #mindenkiszép, testalkattól és divattól függetlenül, vagy éppen azzal nagyon is összhangban. Verával csak külsőleg különbözünk, belül ugyanazok a naivan romantikus lelkek vagyunk, akik amúgy mereven hisznek olyan régimódinak tűnő dolgokban, mint a mindent elsöprő szerelem…csak épp egyformán várunk még rá! 😀 Külsőleg azonban mások az adottságaink: Vera hamvas bőrű, göndör, vörös fürtökkel, telt idomokkal. Én ugyan most változtattam a hajam színén, de alapvetően barna hajam van, az igazi tél típusba tartozom, és a tipikus homokóra alkatom van. Patri mindig úgy fogalmaz, hogy a langaléta ideális, de azért az én szemléletemben a tökéletestől messze van.

Szóval ezekkel a paraméterekkel kezdjük el vadászni ugyanazokat a ruhaneműket Veronkával (igen, ennyi különböző néven szoktam szólítani, pusztán szeretetből), hogy megmutassuk, mindenki bátran viselhet bizonyos típusú szetteket, a lényeg az összhangon van és azon, hogy a kevesebb néha több!

A héten a választásunk az overálra esett, vagy fashionisták talán jobban szeretik a jumpsuit kifejezést! Ebben a szerelésben az óriási az, hogy egyetlen ruhadarabból tudjuk hozni a kényelmes viseletet, a szexi dívát, a pajkos kislányt és laza, városi eleganciát, attól függően, milyen kiegészítőket választunk hozzá! Ahogy utólag a képeket nézegettem, nekem az jutott eszembe, hogy ha rendezvényidőszak lenne, akkor simán megjelenhetne így bárki a vörös a szőnyegen!

Amikor Verát megkérdeztem mondja el, miért szereti a nadrágos overált, akkor egy nagyon praktikus választ adott: „Szerintem a legdögösebb viselet, én kifejezetten imádom! Mivel a maxi ruhák nem az én világom, mert abban erősebbnek látom magamat, mint szeretném, így a nadrágoverállal valójában ennek a hangulatát tudom megidézni egy számomra komfortos, alkalmanként szexi viselettel.” Szóval, aki hozzá hasonlóan úgy érzi, hogy a ruhák nyújtotta több anyag látványban is többet jelent, az bátran próbálja meg kiváltani egy ilyen overállal.

Amúgy azzal teljesen egyet tudok érteni Verával, hogy szexi és dögös! Én egy piros színű ruhát választottam, ami már önmagában bevállalós, hiszen a színe vonzza a szemeket, de valamiért tényleg azt érzem, hogy sokkal nőiesebb, mintha mondjuk ugyanezt a magas sarkú szandált egy ruhával kapnám fel, pedig alapvetően nem sok eltérés van a két ruha között, mégis nagyon látványos a különbség!

Mindketten a nőies eleganciát akartuk hangsúlyozni, ezért magas sarkú szandállal vettük fel őket, most egy kicsit elrugaszkodtunk az elmúlt egy évben megszokott slampos viselettől és végre újra nőnek éreztük magunkat! A kiegészítőket háttérben hagytuk, mint látjátok egyikünkön sincsenek hangsúlyos elemek, mert a ruha tényleg mindent visz! Egy kényelmes táska a kézbe, vagy mint nálam, akár övként is funkcionálhat, és már lehet is indulni az esti koktélozásra! Nektek hogy tetszik a páros összeállításunk?!

Sziasztok

Anita

VERA összeállítása – SAJÁT

ANITA

overál – MOHITO 13 995.- Ft

szandál – MOHITO 7 995.- Ft

táska – MOHITO 5 995.- Ft

napszemüveg – RESERVED 2 995.- Ft