Giga leárazás – Menő cuccok 5000 forint alatt!

júl 11, 2018 | Blog, Fashion

Helló Lányok,

én vagyok a lelkiismeretetek, Anita, sziasztok! Többször hallatom a hangom itt a blogon, mondok ezt-azt a divatról, hétköznapi praktikákról, szépségtippekről. Előfordul, hogy én is beújítok, vagy valakinek a bőrébe bújok, hogy kipróbáljam, milyen nagyvilági dívaként létezni (vagy legalábbis hozzájuk hasonlóan). És igen, az van, hogy akarva akaratlanul, de nem múlik el úgy fotózásunk, hogy ne vásárolnék valami új flancos darabot, amin éppen megakad a szemem. Azt hiszem ezt hívják vásárlási mániának, de mit tehetnék, ha ekkora hatásnak vagyok kitéve és ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy beszerezzem, mert különben lemaradok, elfogy a méretemből, máson is beleszeretek, soha többé nem jön ki, és amúgy is világvégeeeee!

Ritka eset ám, amikor valamely bevásárlótúrám darabját puszta fellángolásból szerzem be és aztán ott lapul a szekrény mélyén, de most a szívemre teszem a kezemet: az viszont sokkal gyakoribb, hogy néhány meggondolatlan szerzemény végül nem passzol a gardróbomba, vagy egyszerűen néhány alkalom után megunom és soha többé nem veszem fel….a hónapokkal később esedékes gardróbrendezéskor pedig rájövök, hogy ‘ezt is de kár volt’. Bár ilyenkor szeretek elmenni egy jó kis gardróbvásárba, csere-berélni, még inkább meglepni vele a barátnőmet, aki imádja és mindig ujjong, hogy rajta is van Köböl-style, azért sok-sok értékes forintot megspórolhattam már volna életem során, ha kicsit jobban odafigyelek. Ez persze nem jelenti azt, hogy száz százalékosan lemondok az impulzus vásárlásokról, de mondjuk igyekszem én is tudatosabb lenni, mert tény, hogy intenzívebb időszakokban folyik ki a sok gönc a szekrényből. Hát ember legyen a talpán, aki ezt bírja (anyagilag is!).

No, de mire jók a LEÁRAZÁSOK?! Arra biztosan, hogy engem megszédítsenek, és most ti jöttök lányok, tegye a szívére a kezét mindenki és úgy mondja, hogy ilyenkor nem vesz egy darabot se…és nem ér a csuriban kéz a hát mögött!!!! 😛 Már egy korábbi anyagunkban is írtunk arról, hogy mennyire fontos ilyenkor észnél lenni! Akkor abból a szempontból vettük górcső alá a leárazási akciókat, hogy mik azok az alapdarabok, amiket vétek lenne otthagyni az üzletek polcán, most arra figyeltünk nagyon, hogy melyik ruhát tudjuk lényegesen olcsóbban megszerezni az eredeti árához képest, és még hordhatóak is, nem mennek ki a divatból. És most kapaszkodjatok: mindent tízezer forint alatt szereztünk be, de mondok izgalmasabbat: a legtöbbjük 5000.- forint alatt van!

Kalandra fel, mi ezeket javasoljuk nektek alaposabban átgondolni, miattunk biztosan megéri betérni a nagy leárazások idején az üzletekbe.

Puszi,

Anita

ANITA

KÉK CAPRI NADRÁG – SINSAY 2995.-

FEHÉR BODY – SINSAY 1795.-

SZÜRKE TÁSKA – SINSAY 2995.-

PATRI

FEKETE PUFI DZSEKI – CROPP 1995.-

KIS FEKETE – MOHITO 3593.-

PASZTELL PULCSI – MOHITO 2995.-

FEKETE MŰBŐR DZSEKI – SINSAY 2995.-

FARMER RUHA – RESERVED 5995.-

FARMER NADRÁG – MOHITO 4995.-

SNEAKER – RESERVED 2995.-