HA TE IS SZENVEDSZ AZ ÁTMENETI IDŐSZAKTÓL….

szept 18, 2018 | Blog, Fashion

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem – öltözködés szempontjából – mindig a legtöbb fejtörést az átmeneti időszakok adják. A kora tavasz, az ősz kezdete, amikor reggel még hideg van, de napközben már meleg, néha van eső, néha nincs, és este megint jön a cidri..
Az elmúlt években azon sopánkodtam, hogy hiába imádom a bőrdzsekijeimet, nincs lehetőségem hordani őket, egyszerűen azért, mert nincs olyan idő.

A mai poszt az átmeneti darabokból szól.

Most, hogy már ellepték az üzletek polcait az őszi darabok, minden szemfüles megtalálhatja a stílusának, életvitelének legmegfelelőbb darabokat.


Magam részéről én például zakó fan vagyok. Egyszerű ennek a magyarázata: ha reggel nem jut eszembe semmi, amit szívesen felvennék, akkor evidensen nyúlok a póló – farmer- zakó kombóhoz, amit akár tornacipővel, akár balerinával, akár tűsarkúval veszek fel, mindig komfortosan érzem magam benne, nem leszek túlöltözött, mégis a zakó megadja azt a pluszt, amivel megjelenésen simán nyújtja a “hanyag elegancia” érzetet.

bordó, borvörös színű, majdnem oversize zakóban extra, hogy anyagát tekintve kord, ami új visszatérőnek számít. Sokan nem szeretik, de egy letisztult, egyszínű fekete ruhával, garbóval, de egy feliratos pólóval is működik. Már a szín megadja az öltözék sava – borsát.

Eggyel kötöttebb viselet, de számomra első látásra szerelem a tégla színű színű zakó – kabát, fehér gombokkal. Elsősorban ez a szín az ősz színtípusoknak áll jól, de látjátok – én nem az vagyok – mégis sikerült felvenni úgy, hogy az arcom is elő maradt..

Lazább, futkosós hétköznapokra kiváló gondolat egy oversize kardigánt kapni magunkra, ahogy Anita is tette, főleg ez a korall szín, a legvérszegényebb szettet is feldobja, ugye? Működik farmerral, szövet nadrággal, ceruza szoknyával, szinte tényleg bármivel, kivéve ha az operabálra indulnál. Egy menő leggings-szel, hosszú pólóval, vagy ingruhával és egy convers-szel vagy bakanccsal, fiatalos és cool.

És persze ne feledkezzünk meg az örök favoritról a bőrdzsekiről sem. Ha az időjárás kedvez neki, akkor egy szintén multifunkcionális darab. Akár a “kis feketét” dobod fel vele, egy tűsarok kíséretében, akár farmeres lány vagy, mindenképpen decens lesz a megjelenésed benne!

Ha még szeretnétek fokozni a dolgot, egy svájci sapka, valamint egy menő sál a nyakba és garantáltan emlékezetes, stílusos szettet fogtok összeállítani. Hajrá csajok, rétegeljetek!

Patri

BÁRSONY, KORD ZAKÓ – RESERVED 9995-

MUSTÁR SZÍNŰ ZAKÓ – RESERVED 22 995.-

LAZAC SZÍNŰ KARDIGÁN – 6995.-

BŐRDZSEKI – MOHITO 11 995.-