HÁT EZ ÁLLATI!

nov 16, 2018 | Blog, Fashion

Na, ezúttal egy nagyon őszinte vallomással indul a poszt: világ életemben utáltam az állatmintát!

Hogyan lehet akkor ebből mégis jól kijönni?! Hát úgy, hogy van egy remek partnered, Frank Patri stylist személyében, aki jó érzékkel fogja meg a trendeket, számomra zseniálisan nyúl a stílusok és anyagok keveréséhez.

Oké-oké, de ez még mindig nem elég, mert ami Patri szerint jó, az közel sem biztos, hogy nekem is fog tetszeni. (Nagy átlagban azért mégis inkább de. :P) Ilyen tipikus példa erre a mindenféle állatminta, az ocelot, a tigris, a kígyó, a zebra, és még sorolhatnám. Nekem már a szemem is fáj attól, ha meglátok egy ilyen ruhát, valamiért képtelen vagyok elviselni. Nem tudom, hogy ez a feltétlen rajongásom a négylábúak iránt, vagy valami gyerekkori trauma bújik-e meg mögötte, de minden esetre 34 évig egyszerűen nem voltam hajlandó magamra ölteni, lehetett akármekkora divat!

Most, a 34 és feledikben eljött a váltás, valami fordulat, és nem is csak annak “kényszere”, hogy stílusajánlónkban rendszerint az aktuális trendeket mutatjuk be nektek. Talán benőtt a fejem a lágya, talán csak csiszolódott a stílusérzékem, talán csak elég nyitottá váltam ahhoz, hogy lépjek egyet ebbe az irányba. Minden esetre kezdek megbarátkozni vele, de ez véletlenül sem jelenti azt, hogy feltétel nélküli a szeretetem. Viszont úgy gondolom, hogy van néhány alapszabály, amit igenis KÖTELEZŐ betartani, ha állatmintás ruhában képzeljük el a napunkat:

  1. Egyszerre csak egyet! Ezeknél a mintáknál hatványozottan érvényesül a játékszabály, hogy ne halmozzuk, mert csak közönségessé válik tőle a megjelenésünk!
  2. Ha nem érzed annyira a magadénak, mondjuk, mint én, akkor érdemes kiegészítőkkel indítani: egy cipő, egy öv, egy sál. De ezeket is csak letisztult, egyszínű ruhákkal kombináld!
  3. Rettentően fontos a ruha anyaga! Egy műszálas, olcsó, végtelenül gagyi megoldás csak ront a helyzeten és életbe lép az első szabály.
  4. Nem mindegy a minta és annak nagysága! Az ocelot kvázi mindenkinek jó lehet, de a nagyobb minták erősíthetik a testalkatot.
  5. És ne felejtsd: az állatminta igazi felhívás keringőre, vonzza a szemet. Szóval célszerűen arra a testrészedre vedd fel, ahova a fókuszt szeretnéd irányítani.
  6. Ne keverd a különböző mintákat! Elég, ha egyszerre csak egyféle sivatagi állat uralja a testedet, nem kell egyből az egész tápláléklánc-rendszert felvonultatnod!

A színek harmóniája fontos, bár én azt gondolom, hogy ez az összeállítás és a legtöbb, inkább a közép korosztálynak felel meg. Patri legutóbb mutatott nektek egy fiatalos, színes megoldást, amikor az állatminta mellé egy meghatározó tónus is párosul, ezzel lehet csalni, de a legfontosabb mégis az: csak akkor viseld, ha jól érzed benne magadat, különben az egész felfal!

Puszi,

Anita

NADRÁG- RESERVED 8995.-

FELSŐ – RESERVED 9995.-

KABÁT – RESERVED (ár kérésre az üzletben)

CIPŐ – RESERVED 14 995.-

TÁSKA – RESREVED 9995.-