HEY BABE, DO YOU COME WITH ME?

aug 11, 2017 | Blog, Fashion

Legutóbb, amikor a pasiknak lőttünk össze egy szettet az volt a fő szempontunk, hogy kényelmes és laza szerelés legyen, akár munkába, akár egy könnyű esti randizáshoz keresel.

Ezeket a tényezőket most sem hagytuk el, csak főleg az esti megjelenésre fókuszáltunk, amikor még mindig a lazaság került előtérbe, apró kis komolysággal.

Nekem különösen nagy élmény volt Petit ebben az összeállításban látni, bár az abszolút favoritom a mustár sárga szett volt, mert a hétköznapokban egészen más stílus képvisel. Ennyit számít, ha egy tényleg szakmai szem válogatja össze a ruhákat (ez nálunk ugye Patri). Egyszerűen zsigerileg látja, hogyan kell kiemelni az előnyös adottságokat valakin, amitől egy új egyéniség bontakozik ki a szemünk előtt. Mert hiszen magabiztosságot, markáns kisugárzást kölcsönöz az illetőnek már pusztán az a tény, hogy látszik, jól érzi magát a bőrében. Egy férfinél mindez pedig hatványozottan fontos! 😉

Szóval ebben az megoldásban most a sötét színek domináltak, mélykék farmer és fekete zakó adja a hangsúlyt, a fehér kiegészítőkkel pedig lágyítjuk a borongós hatást. Tökéletesen passzol vacsorához, de hétköznap este el lehet menni benne színházba, vagy egy stand up comedy előadásra. A bátrabbak nyugodtan nyúljanak egy negyedik színhez, nálunk ezúttal a konyak nyert, ami az öv színét adja, ezzel pedig megtöri az egyszínű hatást és feldobja az öltözetet.

Ez még mindig a hanyag elegancia kategória, és mint olyan, ebben az olaszok a legjobbak! Egy sportcipő zakóval manapság már egyáltalán nem kirívó, viszont kényelmes és ahogy korábban is mondtam, ad valami extra magabiztosságot viselőjének.


FARMER – LEVI’S

FEHÉR PÓLÓ – RESERVED

ÖV – LEVI’S

ZAKÓ – RESERVED

CIPŐ – CCC

NAPSZEMÜVEG – KODAK