HIDRATÁLÁS FELSŐFOKON

jan 15, 2021 | Blog, Beauty

Sorakozó! Túlzás nélkül mondhatni, hogy gyönyörű kiszerelésű termékeket próbálhattunk ki télen megfakult, vízért és tápláló szérumokért kiáltó bőrünkön! De vajon a csinos külső csábító belsőt is takar? Azonnal kiderül!

PATRI VÉLEMÉNYE

La Roche-Posay C-vitamin szérum

Mindenek előtt be kell valljam, óriási szérum rajongó vagyok! Nekem aztán minden jöhet, szívesen és rendszeresen használom őket, de ha rangsorolni kell mégis a C-vitaminosak a külön kedvenceim.

Az évek alatt a legtöbb márka C-vitamint szérumát kipróbáltam, használtam, ezért okozott igazán nagy és kellemes meglepetést, a La Roche- Posay terméke. Hogy maradhatott ki ez idáig a sorból?

A termék maga kicsit sűrűbb állagú, kellemes illatú és nagyon gyorsan szívódik be a bőrbe, amit rögtön követ egy nagyon kellemes, puha érzet.

Két hét használat után az arcomon a bőr sokkal “ tömöttebb”, rugalmasabb lett, és a színe sem olyan fakó, mint általában a téli időszakban. Persze, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy most a tél és a járvány miatt, a C-vitamint tabletta formában is nagy dózisban “tolom”. Így ez a dupla dózis egyértelműen megteszi a hatását, már ami az bőrömet illeti. Kicsi, kompakt, pipettás kiszerelés, könnyen befér a táskámba is.

Engem nagyon meggyőzött, tuti, hogy rendszeres használó leszek. 5 pont!

VERA VÉLEMÉNYE

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum azonnal felkeltette az érdeklődésemet, mert azt ígéri, hogy csökkenti az öregségi, azaz pigment foltokat, láthatóan feltölti a mély ráncokat, növeli a rugalmasságot, a ragyogóbb és fiatalosabb bőr érdekében. Na, gondoltam, ez kell nekem! Fiatalosabb bőr és pigmentfolt csökkenés, ez minden 40+-os nő álma! Be kell valljam, ezt teljesítette is. 2 hete használom a szérumot, a biztonság kedvéért reggel is és este is. A bőröm puhább lett, a szemem körül az apró szarkalábak kisimultak és a 2 apró pigmentfoltom is elhalványult. Menet közben elolvastam, mi mindent tartalmaz (Thiamidol közvetlenül a hiperpigmentáció kiváltó okára, Hialuronsavat a ráncok ellen, illetve Arctiint a bőr rugalmasságáért), bár számomra ez másodlagos volt. Csak az eredmény számít, mint a fociban. 😉  Nekem bevált!

Mindazonáltal, nem lenne őszinte ez a teszt, ha nem említenék meg egyetlen apróságot. Meglehetősen erős, szinte szúrós illata van a szérumnak, így akinek az enyémnél  érzékenyebb orra van, ne ezt válassza. 

ANITA VÉLEMÉNYE

Mádara Hydra Firm

Én nagyon régóta vágytam már egy Mádara termékre, végre eljött a pillanat, hogy tesztelhettem is! A történetemhez hozzátartozik, hogy ezúttal nem tudom nektek hetek hosszú tesztfolyamatát prezentálni, mert csak alig pár napja kezdtem el használni, de így is tudok azokra az elsődleges tapasztalatokra alapozni, amikben részem volt.

Kezdjük azzal, hogy a termék vegán és állatkísérletektől mentes, arra érzékeny bőrüeknek már bizotsan a látómezejébe került ez a márka. De lehet ez természetesen pusztán morális eredetű is. Haladjunk kívülről befelé: elegáns, letisztult küllem, szép dizájn. Nekem ezek a megoldások mindig is szívemnek kedvesek, valahogy a minőséget hordozza magában. Mindig kicsit sznob leszek, ha egy szépen dizájnolt, luxus érzetét keltő kozmetikum kerül a kezembe. Ettől úgy érzem, különleges vagyok. Ez biztos valami nagyon csajos dolog nálam, nézzétek el nekem. 😀 Áttetsző üvegében már látszik a gél könnyed, puha állaga, apró buborékokkal tűzdelve. Ami kevésbé komfortos nekem, hogy a kupak nagyon szorít és kicsit nehezebb leszedni. Ez most azért tűnt fel, mert volt, hogy úgy próbáltam felkenni, hogy közben a gyerek az egyik karomban csüngött és alig bírtam lerobbantani a kupakot :), szóval kifjezetten szembeötlő volt. Értem én, hogy az értékes nedűre érdemes vigyázni, de ez picit talán túlzás.

Oké, szóval látványos bőrkisimító hatásáról és ráncfeltöltő voltáról beszélni most álságos dolog lenne tőlem, de néhány alap, amit leszűrtem az elmúlt napokban: nagyon könnyű, vizes hatású gél, ami hamar felszívódik. Érdekes volt számomra, hogy hagyott némi ragacsos utánérzetet, de mivel a felhasználási javaslat is azt mondja, hogy ezt követően kenjük be bőrünket hidratáló krémmel és én ezt megtettem, így ez az érzet természetesen megszűnt. Így télen ez nem is gond, érdekes lenne majd nyáron is tenni egy próbát, hogy amikor amúgy is izzad jobban az ember, ez mennyire lehet zavaró. Itt még érdemes megemlítenem finom illatát, valamint, hogy nekem is vízhiányos bőröm van és csodálatosan feltöltötte a bőrömet, reggel is és este is szívesen használom.

Még egy gondolat a termék áráról: igen, valóban nem az olcsóbb kategória. De azt gondolom ilyen esetekben mindig igazolódik a tézis, hogy a minőséget meg kell fizetni. És ha arra gondolok, hogy borsónyit elég volt használnom, mert könnyen és jól el tudtam oszlatni a bőrömön, akkor sejteni lehet, hogy nem két hét alatt fogom elhasználni.

La Roche-Posay C-vitamin szérum – UNIPATIKA 9.999.-

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum – UNIPATIKA 12.990.-

Mádara Hydra Firm – UNIPATIKA 11. 990.-