HOGY NE UND MEG – ÍGY VARIÁLJ EGY DARABOT ÉVSZAKHOZ MÉRTEN

febr 7, 2019 | Blog, Fashion

Sokszor esünk abba a hibába, hogy bizonyos ruhadarabok viselését kifejezetten évszakokhoz kötjük… és most természetesen nem a pufi kabátokról, fürdőruhákról, vagy a hótaposó csizmákról beszélünk! 🙂

Ez a poszt azért íródik, hogy megmutassam, milyen egyszerű trükkök, társítások segítségével tehetünk multifunkcionálissá adott darabokat.


  • Példának okáért kezdjük a fotókon is látható csíkos egybe ruhával, aminek külön előnye, hogy a csíkok hosszanti irányban futnak, tehát optikailag nyújtják a testet. Miután többszínűek a csíkok, a hozzá választható ruhák színe kevésbé korlátozott. Az alapszínekkel, mint fekete ės fehér, szuperül működik. Én jelen esetben egy irha mellénnyel, hosszú bőr kesztyűvel, és egy  magas sarkú csizmával viselem, ezért rögtön egy késő őszi, közepes téli, kora tavaszi napra is tökéletesen alkalmas viselet lett.
  • Nyári estéken egy lapos szandál, de egy tűsarkú is tökéletes társítás lehet hozzá, kérdés, milyen alkalomra szeretnénk bevetni..

Alapvetően nem vagyok híve a túlzottan feltűnő daraboknak, hiszen nagyon könnyen megjegyezhetőek, ezért viszonylag ritkán hordhatóak, de a csíkos igazából már-már klasszikusnak számít, tehát ebben az esetben megengedőbb vagyok…amúgy  is szuper a színösszeállítása, a legtöbb típusnak jól áll. 

Szoktam mondani, ahhoz, hogy változatosan öltözködjünk, célszerűbb a sziluettet változtatni a különböző szabásvonalak segítségével, mintsem retinába égő darabokkal operálni, és ezt tartom is, de most a kivétel éppen erősíti a szabályt. Ilyen is van!


A második képen, ha hiszitek ha nem, a pulcsin a piros csíkok eredetileg elől vannak. De pont nem ment a szettemhez, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve, megfordítottam, és lám- lám működött!

Lányok, asszonyok! Merjetek bátran kísérletezni, ne vessetek el dolgokat, csak azért mert azok nem feltétlen követik a jól bevált. eddig berögzült szabályokat. Az öltözködés is igényel egyfajta kreativitást, hiszen a stílus tanulható, csak nyitottság szükséges hozzá!

Ha az elején járatok az útnak, kérjetek segítséget, a Corvin pláza stylistjai szeretettel várnak mindenkit, akinek fontos a megjelenése!

Sok sikert csajok!

Patri


RUHA – RESERVED

PULCSI – H&M

NADRÁG – H&M