HOGYAN LEGYÉL STÍLUSOS KISMAMA, AMIKOR MÉG IDEGENKEDSZ A KLASSZIKUS KISMAMA RUHÁKTÓL?

jan 20, 2020 | Blog, Fashion

Stylistként, stílustanácsadóként mindig ámulattal figyeltem, amikor valaki nagy pocakkal is szuper stílusosan öltözik. El is határoztam, hogy ha egyszer én leszek kismama, mindenre emlékezni fogok, de a legfontosabb, hogy én, én maradok, és soha nem fogok nagymintájú zsákruhákat felvenni!

Ma erre sokkal több lehetőségünk van, de persze el kell mondani, hogy eljön az az idő, amikor annyira kényelmetlenné válik minden, hogy teljesen természetes, ha egy minimálisan visszaszorul a hiúság. Sajnos nekem a kismama nadrágok sem a legkényelmesebbek hosszú távon, ezért a pocakos leggingsek lettek a legjobb barátaim. Na jó néha azért engedek a farmerek csábításának, de amikor rohangálós napom van, nincs mese, evidensen a leggingshez nyúlok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem egy bizonyos idő elteltével zavar még az a pamut anyag is, ami a pocakomra simul, de ez most lényegtelen. Sokkal fontosabb az, hogy a leggings elképesztően sok lehetőséget ad arra, hogy mit vegyünk fel hozzá!

Stílussal foglalkozó szakemberként mindig az volt a “fejlövésem”, hogy változatos megjelenést igazából a sziluettünk változtatásával tudunk elérni, és ezt most pocakosként is meggyőződéssel állítom!

Az első szettben egy férfi inget választottam, ami biztosítja a kényelmemet, de rá már egy karcsúsított blézert húztam, ami egyrészről stílusos, másrészről optikailag persze slankít is. A leggingset egy hosszú csizma egészíti ki, a bőrkesztyű, és tányér sapka pedig megadja az outfit sava-borsát! Teljesen én vagyok, sőt mi több, én voltam ez a szett a pocak előtt is!

A második választásom, az oversize kardigán persze megint egy másik sziluettet ad. A vastag hosszú darab elképesztően puha, kényelmes, laza megjelenést kölcsönöz. Átmeneti időben az ormótlan kabátot is kiváltja. És még csak nagyon beruházni sem kell újakra, hiszen ezeket a darabokat eddig is imádtam, jópár kardigán lapul a gardróbban! 🙂

A rétegezés minden télen trend természetesen, a leggings felett viselt tunika simán feltúrbózható egy jó vastag pulcsival, és szuper meleg hosszú sállal, és egy színes, bohókás sapkával! Kényelmes, játékos outfit, és ha nincs ekkora pulcsid a leendő apa szekrényből is simán kiszolgálhatod magad!

Mint általában, most is fontos a kiegészítők szerepe, amit tél lévén elsősorban a sálak, sapkák, kesztyűk viselése jelent! Most a leárazások időszakában baráti áron juthatunk különböző színű, stílusú darabokhoz, amik minden kétséget kizáróan feldobják a téli outfitet!

Patri