IDÉN SE LESZ CIKI A MACI KABÁT

jan 29, 2019 | Blog, Fashion

Igen tudom, szinte fillérekért dobálják utánunk a leárazásokon a kabátokat, hiszen alig egy hónap és újra itt a tavasz. Hurrá!

A jó hír, hogy a tavalyi nagy befutó a macikabát, ki fog tartani idén is, szóval ha eddig csak szemezgettünk vele, nyugodt szívvel ajánlom, főleg ilyen nyomott árakon. Nem mellékes szempont, hogy már az imitt-amott kitett új kollekciókban is megtalálhatóak, igaz ugyan, hogy a színvilág már az új trendeket tükrözik.

Vásárlás előtt azonban nem árt végiggondolni pár igen fontos szempontot: (amiért én például a kabátok megjelenése óta hezitálok, érdemes-e beruháznom egy ilyen kabátra, pedig ha őszinte vagyok, a fehér és a fekete kifejezetten tetszik!)

1. MILYEN A TESTALKATUNK?

Szőrös, pihe-puha mivolta miatt, kicsit mindenkit erősít ez a kabát fajta, elsősorban vékonyabb testalkatú csajoknak/ hölgyeknek javaslom. Ha esetleg alma vagy, de legalábbis felsőtestben erősebb, inkább a hosszított fazonok közül válogass!


2. EGYSZÍNŰ DARABOKKAL ÓRIÁSI ELŐNY, HOGY SOKKAL SZABADABBAN TUDOD VARIÁLNI (EZT A KÉPEKEN MUTATJUK IS)

A 2019-es színvilág elsősorban az ősz típusoknak kedvez, és meg kell mondjam, az általam bemutatott narancs- zöld- barna kockás kabáthoz sem volt egyszerű kitalálni, hogy mivel is vegyem fel. 

3. STÍLUSTIPP A TÖBBSZÍNŰ, MINTÁS KABÁTOKHOZ :

A lényeg, hogy kizárólag egyszínű darabokkal kísérletezzünk, már ha nem vagyunk a mintamixelés fenoménjai. A fekete, fehér, törtfehér, illetve az adott kabát színeit természetesen bátran felvehetjük.


Továbbra is azt mondom, kellemes, tudatos  vásárlást kívánok! Illetve 2019- ben is várunk titeket felkészült kollégákkal a Corvin pláza Stylist  szolgáltatásának keretein belül.

Patri

FEHÉR TEDDY COAT – RESERVED

CAMEL KOCKÁS TEDDY COAT – RESERVED