ÍGY KOPPINTSD LE ÜGYESEN AZ INFLUENCEREK STÍLUSÁT

nov 18, 2019 | Blog, Fashion

Manapság megszámlálhatatlan módon inspirálódhatunk és kereshetünk magunknak olyan megoldásokat, amik tökéletesen bevethetőek abban az esetben, ha nincs ötletünk egy ütős outfit összerakásához, vagy csak gondban vagyunk vele, hogy a meglévő készletünkből hogyan kombináljunk. Bár hétről hétre mi magunk is azon dolgozunk, hogy minél több ötletet gyűjtsünk össze egy csokorba, van úgy, hogy nekünk is szükségünk van egy kis kutatásra a tökéletes megoldások előállításához.

Na, erre például tökéletes az Instagram, ahol másodpercenként zúdul ránk a tartalom, de célzottan kereshetünk a Pinteresten is, adott esetben beléphetünk egy olyan zárt csoportba a Facebookon, ahol a lányok egymás között adják-veszik az ötleteket, segítik a másik megjelenését.

Az őszi hűvösebb időszakban, amikor a rétegzés miatt az ember lánya joggal érzi magát Michelin gumiemberkének, és a legkevésbé sem az jut eszébe elinduláskor, hogy ma mennyire dögös vagyok, hanem inkább az, hogy levegőt is alig kap a 3 réteg vastag holmi alatt, és még a mozgásában is korlátozva van, jól jön néhány olyan ötlet, ami segíti a döntésünket. Ráadásul, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én például mindig ragaszkodom a feketéhez, mondván, hogy a sárban, esőben úgysem marad semmi patyolat tiszta, a nadrág szárát barátságtalan kis pettyek díszítik, jobb azt minél láthatatlanabbá tenni. Így azért gyakorta festek úgy, mint egy fekete özvegy, holott vágynék továbbra is arra, hogy színnel, élettel teli legyen a megjelenésem. És semmi esetre sem akarom elvenni a fekete elegáns voltát, jóval inkább a változatosság motivál, abbéli igényem, hogy ne kelljen mindent hónapokra a fiók mélyére süllyesztenem: egy póló, egy blúz, egy kényelmes zakó nyugodtan elől maradhat a fogasokon. Ha te is azok közé tartozol, akik automatikusan a fekete nadrág és felső után nyúl, akkor most itt van

3 TIPP ARRA, HOGYAN DOBD FEL AZ ŐSZ EGYHANGÚSÁGÁT, LESD EL A TRÜKKÖKET AZ INFLUENCEREKTŐL!

TEDDY COAT

Nagy sláger a vastag, állatbarát szőrme kabát, ami adott esetben annyira meleg tud lenni, hogy egy laza pólót is elég alákapnod, ha nem akarsz túl sok réteg ruhát magadra aggatni. Alkattól függően lehet válogatni a hosszabb és rövidebb fazonok között, aminek általában vett homogén színvilága (bézs, homok, pasztell) több teret enged az egyéb minták és színek beiktatásához. Nekünk az alapot ez a vidám, sportos összeállítás adta, amihez megkerestük a hazai üzletekben a megfelelő darabokat és nagyon hamar összeállt a kép. A kígyóbőrmintás bokacsizma bátran elfér mellette, amihez színben passzoló mintázatú pólót választottunk, a kiegészítő pedig ezüst csatos öv, egy egyszerű nyaklánc és fülbevaló.

KABÁT – RESERVED 24 995.-
BOKACSIZMA – RESERVED 17 995.-
ÖV – RESERVED 1995.-

BLACK WIDOW

Hát kétség kívül hiba lenne kihagyni a feketét, hiszen ha körbe nézünk is azt látjuk, hogy a boltok polcai rogyásig tele vannak ilyen színű ruhákkal. Ha mégse akarunk gyászrigónak öltözni, akkor az összhatást megtörhetjük egy fehér, vagy mintás, vagy mintás fehér (:P) pólóval, néhány nőies kiegészítővel, mint a látványos karkötők, gyűrű, a vagányságot erősítő lakkhatású bokacsizma.

NADRÁG – RESERVED 7995.-
PÓLÓ – RESERVED 3495.-
CIPŐ – RESERVED 19 995.-
KARKÖTŐ – BIJOU BRIGITTE 3995.-

WILD ANIMAL

Nagyon igyekeztem a hangzatos angol címnél maradni, úgyhogy harmadik összeállításunkra ezzel próbáltam utalni: a teveszín kabát és aZ ocelot minta szintén az ősz egyik slágere, amit bátran hordhatunk például egy fekete öltözethet. A színek harmóniája fontos, így törekedjünk arra, hogy a kabát és a lábbeli harmonizáljon egymással. Mivel fordult az időjárás, így a balerinát mi elengedtük, helyette viszont nagyon zseniális választás ez a bakancs. Egy különleges formájú napszemüveg még kapóra is jön a szeszélyes napszakokon, amikor kicsit mégis ránk mosolyog a nap szúrós sugaraival, és egy laza táska, amibe méreténél fogva csak a legszükségesebbek férnek meg, ezzel is könnyítve saját vállunkon, hogy az amúgy vastag öltözet kényelmét ne súlyozzuk egy nagy válltáskával.

CAMEL KABÁT – MOHITO 25 995.-
BAKANCS – CCC 12 500.-
TÁSKA – MOHITO 4595.-
SZEMÜVEG – BIJOU BRIGITTE 3995.-

Kellemes vadászatot,

Anita