ÍGY LESZ TÖKÉLETES EGY FOTÓD! – GYAKORLATI TIPPEK

dec 1, 2017 | Blog, Lifestyle

Sziasztok! Nem vagyok annyira a szavak embere, inkább a képekkel és a látásmódommal szeretek kommunikálni. De most elhoztam nektek pár apróságot, amivel pofásabb képeket szerkeszthettek magatoknak!

Szükségetek lesz egy jól megkomponált képre! Igen, ez nagyon fontos, hiszen enélkül nehéz dolgunk lenne. 🙂 Próbáljátok meg a természetes fény adta lehetőségeket kihasználni, valamint ügyeljetek arra is, hogy az egy képen szereplő tárgyak / elemek jól passzoljanak egymáshoz, és igyekezzetek azokat a „legkívánatosabb” módon elhelyezni.

Valamint szüksége lesz egy ingyenesen letölthető appra, például a VSCO cam-re!

Ezen az appon különböző filtereket találtok, de a filtereken kívül egyéb beállításokat is (kontraszt, fényerő, élessé, stb.). Konkrét szabály NINCS, viszont akad 1-2 dolog, amiket én általában meg szoktam csinálni:

  1. mindig kicsit lejjebb veszem a szaturációt,
  2. ráélesítek a képre,
  3. a legvégén pedig egy „grain”, azaz zaj effektet tolok.

Íme néhny példa, hogyan lehet a filtereket és beállításokat variálni (de bátran próbálkozzatok, mi az, ami a ti ízléseteknek, képi világotoknak megfelelő):

Remélem tetszett nektek ez a mini „Hogyan szerkeszd a képeidet” poszt, ha pedig további kérdésetek van, keressetek bátran!

Puszi,

Bogi

KÖSZÖNJÜK A TELEFONOS ILLUSZTÁRCIÓT A SUPERPHONE ÜZLETNEK!