IKONIKUS VÁLLVILLANTÁS

júl 14, 2017 | Blog, Fashion

Unalomig olvassuk, látjuk, hogy a váll nélküli, úgynevezett off shoulder ruhák, reneszánszukat élik! Nem először a történelemben és nyilván nem is utoljára. Tudtátok, hogy már a 18. században is nagy népszerűségnek örvendett ez a nyakat, kulcscsontot, vállat láttatni engedő darab?

Majd a szexszimbólum Marilyn Monroe, és a kifinomult Audrey Hepburn eloszlatta a maradék kételyeket is a viselésével kapcsolatban, így végleg beírta magát a divat történetébe.

Nálam egy kategóriában van az ujjatlan garbóval, bár nem a legpraktikusabb darabok, mégis feltétel nélkül hiszek ezekben az ikonikus darabokban, mert úgy lehet az ember elképesztően szexi, hogy kicsit sem olcsó és közönséges, és nem utolsó sorban mindenkinek jól áll.

Az Anita által viselt mustár színű ruha könnyed, légies. Kiemeli Anita sötét tónusait, a hozzá viselt kiegészítők függvényében többféle stílusban tudunk megjelenni benne. Hippiskedhetunk, díváskodhatunk, lehetünk bohém kislányok, de hétköznapi viseletre is tökéletesen alkalmas.

MUSTÁR SZÍNŰ RUHA – PROMOD

ARANY PÁNTOS SZANDÁL – CCC

ÉKSZEREK – BIJOU BRIGITTE