ÍME EGY MINDEN SZEMPONTNAK MEGFELELŐ FESZTIVÁLSZETT

júl 5, 2017 | Blog, Fashion

Ezért a posztért kis híján az életemet adtam… És ez nem vicc! 🙂 vissza is térek erre a kis úgymond „üzemi balesetre” később, de először foglalkozzunk a fesztiválra készülők szettjeivel.


Mi, Nők abban a pillanatban – mikor kezünkben érezzük kedvenc fesztiválozni belépőjegyet – kezdünk el gondolkozni, mit is fogunk felvenni és imádkozni, hogy ” jaj, csak jó időnk legyen”, nehogy essen, stb…


Választott összeállítasunk legyen elsősorban kényelmes, trendi, feleljen meg a változó időjárásnak , adja vissza az áhított szabadság érzetet, amiért is megyünk. Legyen csajos, praktikus és szexi, ezernyi a szempont.


Igyekeztem nem a túlontúl egyértelmű hippi, vagy rockos stílus elemeihez nyúlni, hogy olyanok számára is ötletet tudjak adni, akik egyik stílusnak sem elkötelezett hívei, egyszerűen jól akarnak kinézni. Választásom egy vidám színű kis mini ruhácskára esett, alatta egy fehér basic polóval, és hozzá egy mindenki szekrényében megtalálható converse jellegű cipőre, illetve egy khaki párkára esett.


….és akkor jött a fekete leves… Anita előrukkolt az évszázad ötletével, amit meglepinek szánt, miszerint egy segwayen egyensúlyozva (az o elképzelése szerint repesztve) mutassam be a fesztiválok lazaságát. Aha, gondoltam, megoldom! 🙂 Nem is szaporítom a szót, a 2. percben estem akkorát, hogyha Bogi nem sírva hahotázik és elkapja a pillanatot- ami persze nem egy pillanat volt, hisz hős oroszlánként küzdöttem az egyensúlyomért – akkor a képet nézve is mindenkinek fájna, ami velem történt! 🙂 Szerencsére ezt nem tudom prezentálni, a röhögésben fulladt fotózás miatt, sőt mi több mindenkinek hasonló vidám perceket kívánok a szuper menő fesztivál szettjeitekben.

KHAKI PÁRKA – SINSAY

EDZŐCIPŐ – SINSAY

KAPSZULA MINTÁS RUHA – SINSAY

BASEBALL SAPKA – SINSAY

KÉK SEGWAY – SCOOTER BALANCE / SUPERPHONE

PIROS FEJHALLGATÓ – JBL 45BT / SUPERPHONE