INKÁBB EZ LEGYEN A KARÁCSONYI SZETTED, NE A JOGGING

jan 5, 2021 | Blog, Fashion

2020 kétségtelenül egy nagyon fura év. Több szempontból is. Tombol a világjárvány, az emberek többsége home office-ban dolgozik, este 8-ig haza kell érni és kétségessé vált az is, hogyan tudjuk szeretteinkkel tölteni az ünnepeket.  Ha egyáltalán be merjük vállalni, hiszen mindenki félti a családját. Stílustanácsadóként is nagyon vegyesek a tapasztalataim.

Lizu születése után 4-5 hónappal light-osan, de elkezdtem tanácsadásokat tartani, és magam is meglepődtem, de volt rá igény… egészen a nemrég bevezetett korlátozásokig. A sorozatos lemondás oka általában ugyanaz: “megvárom, amíg személyesen tudjuk abszolválni, úgyis minek vennék ruhákat, úgysem mehetünk sehova.” Jogos. Az utóbbi 3 hónapban én sem vettem mást, csakis melegítőket, mert azokat használom ki. Képzelhetitek mennyire örültem -látszik is a képeken-, hogy végre nőnek öltözhettem, legalább a mostani poszt fotózásának erejéig.

#corvinplaza #corvinas #fashion #divat #fashionphotographer #divatfotós #szwajkovszkyphoto

Mert azért mégis csak lesz Karácsony és a szentestét mégsem szeretném melegítőben tölteni. Ezért elkezdtem próbálgatni, természetesen fekete ruhákat, de egyelőre a magas sarkú cipők még szóba sem jöhetnek , ezért az alap egy maszkulin fekete cipő lett. Ehhez viszont adta magát a rövid, kicsit charlestonos hatású fekete ruhácska, és a stílusban persze elütő, de mégis működő bőrdzseki. „Nesze neked Karácsony!” – gondoltam magamban, hiszen ezt a szettet máskor is simán felvehetem. Például ha egyszer újra elmehetünk vacsorázni egy étterembe, netán meginni egy koktélt egy bárba. De természetesen simán alkalmi viseletté válik, ha a cipőt egy tűsarkúra cserélem,  (na,  jó, balerina is csini, a bőrdzsekit ledobom, és egy szép nyakláncot, vagy gyöngysort teszek a nyakamba. Tudjátok, mindig hangsúlyozom, érdemes úgy ruhát vásárolni, hogy azt minél többféleképpen, több alkalomra is lehessen viselni.

Kellemes karácsonyi készülődést mindenkinek!