IRÁNY A VÍZ! PRÓBÁLD KI AZ ÚJ WATER-GÉL ÁLLAGÚ SZÉRUMOT

jún 24, 2020 | Beauty, Blog

Az elmúlt hónapokban bőven volt időnk és lehetőségünk az otthoni wellness-érzés tökélyre fejlesztésére, hiszen a bezártság során rengeteg új impulzust kellett előnyünkre fordítanunk. Most a negatívumokról ne beszéljünk, hagyjuk a hátunk mögött, különben sose leszünk túl rajta.

Szóval az történt, hogy kaptunk néhány hetet otthon, a lakás falain belül. A családosok ezzel együtt egy kisebb sokkot is, az egyedülállók és párban élők pedig lehetőséget arra, hogy magukkal foglalkozzanak. Mivel szabad óráinkban nem nagyon mehettünk sehova, adta magát a helyzet, hogy olyan feltöltődési módot válasszunk, amire korábban nem volt lehetőségünk, vagy egyszerűen idő hiányában nem tudtuk megugrani.

Nekünk lányoknak, itt a Corvinas blog berkein belül többször lehetőségünk nyílik termékek kipróbálására, tesztelésére, ami sokszor nem is annyira egyszerű feladat, hiszen a rengeteg termék között rangsorolnunk kell, bizonyos krémeknek, pakolásoknak, maszkoknak pedig időt kell hagynunk arra, hogy jótékony hatását kifejtse, feltárja előttünk.

Az Unipatika jóvoltából – ami menet közben szintén ráncfelvarráson esett át a pláza mínusz egyes szintjén és hatalmas területen vár benneteket – ezúttal az APIVITA AQUA BEELICIOUS szérumot próbálhattam ki. Ez a kozmetikum azt ígéri, hogy azonnali, intenzív és hosszan tartó hidratáltságot és felfrissülést nyújt, javítja a bőr rugalmasságát és ragyogását. Mind tudjuk, hogy az azonnalisághoz idő kell :D, de nekem erre volt most időm.

A termék maga szokatlanul élénk kék színű csomagolást kapott, amit meghatározó water-gél bázisú összetevőjének köszönhet, kiszerelése a pipettás megoldással praktikus és kényelmes, jól adagolható. Nekem egyedül az illata volt némiképp eltérő a megszokottól, sokkal inkább gyógynövényes összetevőkre emlékeztet, de ez sem véletlen, hiszen natúrkozmetikumról beszélünk, számtalan típusú rózsa kivonatával. Az említett water-gél állaga először meglepett, nem is tudnám korábbi terméktesztjeim valamelyikéhez hasonlítani: könnyű, vizesbázisú, mégis csúszós, géles a textúrája. Éppen emiatt az első néhány másodperceben ragacsosnak is éreztem, mielőtt teljesen felszívódott volna és gondolkoztam is rajta, hogy erre vajon hogyan tudok sminkelni. Tettem-vettem pár dolgot, mire visszavándoroltam a fürdőszobába, hogy befejezzem a reggeli készülődéses rutinomat, és tényleg meglepetten tapasztaltam, hogy ez a fura kis ragacsosság eltűnt a bőröm felszínéről. Nem lett foltos rajta a CC krémem, pedig valami ilyesmire számítottam a gél miatt, innentől pedig elkezdett meggyőzni, hogy lehetünk mi még jóban. Nem hagyott maga után kellemetlen érzetet, könnyű volt a bőröm, jó alapot biztosított.

Én amúgy inkább azoknak ajánlanám ezt a családot, akik számára a megelőzés a fontos, egy érett bőrnél már lehet, hogy kevésbé lenne hatásos a könnyedsége és összetétele miatt. Mondjuk érthető, senki sem az utolsó utáni pillanatban kezdi el a ráncok megelőzését, de akkor tényleg vegyük figyelembe, hogy a korai bőröregedést már időben el kell kezdeni, utólag senki se sopánkodjon nekem, hogy nem is ezt ígértem! 😉

A termék hasznos információi közé tartozik, hogy NEM TARTALMAZ parabent, szilikont, ásványi olajat, propylénglikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t. Újrahasznosítható, környezetbarát csomagolása van, fenntarthatóan kezelt erdőkből származó papírral, így azok számára is jó választás lehet, akik kiemelt fontosságú helyen kezelik a környezetük védelmét.

Szép napot nektek,

Anita

APIVITA AQUA Beelicious – Unipatika 5 999.-