JÓ REGGELT TAVASZ!

máj 22, 2017 | Blog, Lifestyle

A tavaszi ébredés (értsd: szó szerint :)) számomra mindig sokkal kellemesebb, mint bármely másik szakában az évnek. A langyos meleg már reggel 7-kor átjárja a szobát, a levegő frissessége nem bágyaszt, sokkal inkább ösztökél: ki az ágyból, új nap indul, új lehetőségekkel! Ilyenkor kívánom a színeket, az üde hangulatot magam körül és sokkal vidámabban kezdődik a nap, ha már a reggeli rutinnal megteremtem a következő néhány óra atmoszféráját.

Nagyon szeretem a reggeli kávézással eltöltött pillanatokat, ilyenkor szoktam végig gondolni a napi teendőket, jönnek az új ötletek, elolvasom a legfrissebb bejegyzéseket a kedvenc blogjaimon és újságjaimban. Tényleg igazán nagyvilági hangulat leng körül, mint az Ördög Paradat visel című filmben Glenn Close, megállíthatatlannak és úrinőnek érzem magam! 🙂

Ehhez persze kell néhány hatásos kiegészítő, amit ezúttal a rózsa színeiben hoztunk el Nektek. A reggeli enteriőr a Butler’s kiegészítőivel válik teljessé, aminek legújabb elemei gyerekkorom égetett kőagyag edényeit idézik, amikor a nagyszüleimmel a telken töltöttük a nyarakat, csak persze modern köntösben.  Így még egy tál müzli is sokkal ízletesebb!


BUTLER’S bevásárlólista:

La Grande Brasserie csésze

La Grande Brasserie müzlis tál

La Grande Brasserie szalvéta

Tarte Flambée vágódeszka

La Grande Brasserie tejkiöntő

Perigord boros pohár

Sidekick tálcaasztal