JUMP!SUIT ON – UGORJ BELE EGY KEZESLÁBASBA!

nov 21, 2017 | Blog, Fashion

A jumpsuit, vagy ismertebb nevén a kezeslábas, számtalan formája hódít. Vannak állandó, kedvelt fazonok, ilyen nyáron a lezser, vállat szabadon hagyó változat, vagy a spagettipántos formája, amit szinte minden második emberen ki lehet szúrni. Ősszel gyakran eltűnnek a szemünk elől, pedig ilyenkor is lehet variálni a megjelenésünket, csak ritkán látunk bátor jelentkezőt.

Egy dolog biztos: rengeteg alternatívája létezik, hogy egy csapásra rohangálós ruhából igazi nőcis darabot faragjunk. A legtöbb jumpsuit egy blúzzal, crop toppal, hosszú ujjú felsővel könnyedén átalakítható, ahogyan egy flip-flop, sneaker, vagy épp magassarkú is egészen más stílust kölcsönöz neki.

Én most a bohókás, kényelmes viseletet kaptam magamra, de ez a fekete kezeslábas pont azon fazonok egyike, amelyik egy elegáns magassarkúval akár esti alkalomra is felvehető, köszönhetően a nagy ezüst karikáknak, amik a pántokat díszítik.

Mivel ennyire könnyed hangulatot ragadtunk meg, így adta magát, hogy a kiegészítő is bátran lehet vicces, pimasz. A táska rajzfilmfigurás „komolytalansága” még bohókásabbá teszi az outfitet, a cipő óriási plüss nyelve pedig kifejezetten bátor úttörőknek ajánlott.

Én amúgy imádtam ezt az összeállítást, simán tudtam vele azonosulni, még ha többnyire nőies, testhezálló darabokat viselek is.

FEKETE OVERAL – SINSAY

FEHÉR ÁLOMFOGÓS PÓLÓ – SINSAY

CIPŐ – SINSAY

FIGURÁS TÁSKA – MK LEDER