KARÁCSONY, A BELSŐ BÉKE SZIGETE

dec 24, 2018 | Blog, Fashion

Ismét eljött egy év vége, 2018 jól elmentél te is! Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a születésnapok és az év végék olyan időszakok, amikor a nagy buli közepette is szánok időt arra, hogy összegezzek. Magamba nézek, és számba  veszem az év történéseit. Kik vannak körülöttem? Voltak-e nagy konfliktushelyzetek, nagyobb sikerek, esetleg kudarcok az évben? Miben, mikor, hol hibáztam? Mit kell megtanulnom, miben kell fejlődni?

2018 egészében elég jó év volt, persze akadtak benne hullámvölgyek is. Kinek nem? 

Nem feltétlenül vagyok annak a híve, hogy pontról pontra meg kell tervezni a következő évet, de mindenképpen hasznos , ha időt szánunk arra, hogy a vágyainkat, céljainkat sorra vegyük, aztán persze ember tervez….

Van egy kis titkos rituálém, amit mindenkinek szerettél ajánlok. Ez pedig a hála érzésének gyakorlása, amikor az ember tenyleg arra koncentrál, ami az életében jó, és annak örül, illetve megéli ténylegesen.

Nekem például ilyen a Corvinas blog léte. Imádom a kreatív dolgokat, a munka közbeni nagy röhögéseket, adott esetben még a felmerülő ellentéteket is, mert a végén mindig valami jó, előremutató dolog sül ki belőle. Szorosan ehhez tartozik, hogy régebben váltig hangoztattam, hogy nem hiszek a felnőttkori tartós barátságok kialakulásában, de itt és most ünnepélyesen felül írom saját magam, igenis kialakulhat akár munkakapcsolatból is egy sokkal szorosabb szövetség is. Mi ezt is megkaptuk ettől a munkától. Örülünk, ha a másiknak jó, és támogatjuk egymást ha éppen valamelyikünk nincs a legjobb passzban. 

2018 nagy tanítása nekem, hogy igyekezzünk minél nyitottabban az emberekhez hozzáállni, sok új impulzust kapunk ezáltal. Kívánok magunknak még sok kreatív, jó hangulatú, gyümölcsöző közös munkát, óriás beszélgetéseket, világmegváltó okfejtéseket, nagy nevetéseket.

Nektek pedig, akik minket olvastok, nagyon köszönjük a támogatást, igyekszünk jövőre is sok hasznos információval, csoda szép képekkel szórakoztatni titeket!

Mindenkinek nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk! Hajrá csajok, 2019 a mi évünk !

Patri