KARÁCSONYI NAPINDÍTÓ

dec 8, 2017 | Blog, Lifestyle

Jó reggelt! 🙂

Nektek hogyan indul egy napotok? Én minden reggelt egy finom kávéval kezdek, amit egyébként a párom szokott elkészíteni nekem és míg én még a szememet nyitogatom, behozza nekem az ágyba. Ez amolyan reggeli szeánsz nálunk, ő felpuszilgat, a kutyák is örülnek az újbóli találkozásnak és berepülő pilótaként gázolnak át a fejemen, én pedig mosolyogva elszürcsölöm a reggeli feketét. Persze van, amikor extrázunk és Peti meglep egy kis tejszínhabbal a kávé tetején, na, olyankor van az, hogy a két csajszi (Sába és Nati) rendkívül bájosan tudnak szuggerálni. 🙂

Ha hasonló kalandokra vágytok, ami ilyen kellemesen bearanyozza az ébredés utáni órákat, akkor irány a Starbucks, mert most isteni kávékülönlegességekkel kényeztetik az ízlelőbimbókat! Mi hárman csajok leosztottuk magunk között a finomságokat, bár nem volt egyszerű kihívás, úgyhogy azért mindannyian belekóstoltunk a másikéba, annyira fenséges – nemcsak a látvány, hanem az ízélmény is.

FUDGE Hot Chocolate

Mivel Bogi koffeinérzékeny, így ő vajas forró csokit választotta, hatalmas adag tejszínhabbal a tetején. Épp egy hűvös napon fotóztunk, úgyhogy jóleső érzés volt, ahogy mindannyiunkat átjárt a meleg ital. Patri a Toffee Nut Latte karamellás-mogyórás kávéját szürcsölgette, míg én egy laktózmentes tejjel készített Gingerbread Latte mézeskalács ízesítésű lattét ittam. Már önmagában a tejszínhab isteni aromát árasztott, ezt a kávét azoknak ajánlom, akik imádják a cukorbombát, mert az édes ízek itt egyeduralomra törtek.

TOFFEE Nut Latte

A karamellás kávét finom mogyoródarabkákkal szórták meg, ami extra játékosság az ízharmóniában, a mézeskalácsosra kis karamellizált cukor jutott, a forró csokira természetesen csokiforgácsokat szórtak…. Hmmmm…mennyei!

GINGERBREAD Latte

Szóval ezek az italok nemcsak finomak, de felérnek egy igazi kávéorgiával is, ráadásul minél nagyobb bögrében kéritek, annál laktatóbbak! 😀 Apropó, bögre! Tudjátok, a Starcbucks mindig kijön egy, a szezonnak megfelelő kínálattal, ezúttal sincs másképp: cuki jegesmacis és karácsonyi édességet idéző megoldások közül válogathattok. Tudtátok, hogy a tengerentúlon akkora hagyománya van a Starbucks kávézóknak, hogy komoly verseny folyik a készletekért és még licitálnak is rá? Engem is meglepett, miközben a készülő édességre vártam és mesélt nekem a pultban álló barista lány. Bár itthon ez a mértékű fanatizmus még nincs jelen, azért biztos vagyok benne, hogy a legelszántabb kávéfogyasztók mindig beszereznek egy-egy újabb darabot a készletükbe…. 😉

Csodaszép napot,

Anita

Köszönjük a mennyei ébresztőt a STARBUCKS csapatának! 🙂