KÉT JÓ BŐR

nov 2, 2018 | Blog, Fashion

Sziasztok Csajok!

Sokat gondolkoztam azon, milyen ütős kis antrét találjak ki a mai blogbejegyzésünkhöz, de valójában rájöttem, hogy nem mindig kell túlmisztifikálni a dolgainkat. Ez a poszt egyszerűen azért született, mert volt néhány nagyon vagány bőr cucc, amit szerettünk volna megmutatni nektek.

Jó, mondjuk az megint megtörtént, ami velem általában, hogy rákapok egy-egy darabra és fotózás után meg is vásárolom. Most Patri jogging fazonú bőrnacijába zúgtam bele azonnal. Oké, persze, nem igazi bőrről van szó, hanem utánzat, de iszonyatosan tetszik, hogy akár sportosan, akár nőcisen lehet viselni. Mint ahogy ő is teszi a magassarkú bokacsizmával. Ultra jól néz ki, hogy hanyag eleganciával ötvözi a nőies kiegészítőt a sportos megoldásokkal, és szerintem irtó dögös lett a teljes összeállítása. Ilyenkor is látszik, hogy mennyire egyszerű darabokból lehet vagány szettet összerakni.

Most nagyon fut a bőr, vagy bőrhatású ruhák szekere, bármelyik üzletbe, ha bementek, az ennek az anyaghasználatnak a Mekkája.

Az én szerelésem a vadóc, kicsit fiúsabb összeállítás, a leggings, a bakancs, a rövid állású dzseki mind egy kicsit “darkosabb”, de szerintem attól lesz igazán menő, hogy egységben van a sok bőr miatt. Amiben amúgy a dzseki valódi bőr, és erre sem árt figyelni! Azt anyáinktól tudjuk, hogy egy igazi bőr értékálló darab és hosszú távű befektetés, így lehet, hogy kicsit húzósabb az ára, de abban is biztosak lehetünk, hogy nem egynyári kaland lesz az összefonódásunk. Mivel ezek a fazonok általában tartják magukat, így egy ilyennel nem lőhetünk mellé. Egy következő posztunkban hamarosan azt is meg fogjuk mutatni nektek, hogy ha nem a feketét preferáljátok, akkor milyen színes megoldások léteznek. Mert, hogy vannak, akik a szürke időjárásban nem el akarnak tűnni, hanem pont, hogy visszaidézni azt a vibrálást és melegséget, amit az elmúló nyál hordott magában.

Persze a bőr valójában igazi őszi, téli viselet, nyáron ritkább esetben aggatjuk magunkra a meleg anyagot, ráadásul kellemetlen is tud lenni, hogy hozzátapad izzadó testünkhöz. Viszont ilyenkor kiélhetjük minden kötődésünket, azt az aprócska, de nagyon meghatározó tényezőt figyelembe véve, hogy ez bizony minden formában egy iszonyatosan szexi viselet.

Bármilyen anyaggal, színnel ügyesen kombinálható, rengeteg változatot elbír. Ha a kislányos romantikánkat szeretnénk megmutatni, akkor lehet mellette csipke, nőies oldalunk kaphat mellé egy selyem, vagy szatén anyagot. Lakkal vadabb, kötöttel pedig szexisségét oldjuk, inkább egy bújós, kényelmes összhatást érhetünk el.

Bárhogy is döntsetek, egy dologra jó felkészülni most: gondoljátok át, mi hiányzik a ruhatáratokból, mivel van kedvetek felturbózni a készletet és aztán irány a shopping túra a Corvin plázában a közelgő JOY-napok alkalmával!

Puszi,

Anita

ANITA SZETTJE

NADRÁG – MOHITO 7995.-

PÓLÓ – MOHITO 3995.-

KABÁT – MOHITO 37 995.-

BAKANCS – SAJÁT

PATRI SZETTJE

ÜLEPES BŐR NADRÁG – MOHITO 8995.-

FEHÉR PÓLÓ – MOHITO 1295.-

KARDIGÁN – MOHITO 11 995.-

BOKACSIZMA – RESERVED 9995.-