KEZDD AZ ÉVET GARDRÓBRENDEZÉSSEL!

jan 11, 2019 | Blog, Lifestyle

Egy megvalósítható újévi fogadalom tipp: kezd 2019- et egy alapos gardróbrendezéssel!

Egy magára valamit is adó, modern divatérzékeny csajszinak nem is kérdés: új év kezdetekor kiszelektálja elavult, avítt, feleslegessé vált holmijait. Több okból is hasznos elfoglaltság ez. Egyrészt számbavételezzük, mi is hiányzik az alapruhatárunkból, másrészt olyan jó érzés adni olyanoknak, akik nem tehetik meg, hogy szezononként új ruhákat vásároljanak, hiszen tudjuk, ami nekünk szemét, másnak akár kincs lehet!

MIK IS A SZEMPONTOK A TÖKÉLETES ALAPRUHATÁR KIALAKÍTÁSÁHOZ?

Ami a legfontosabb, legyen átlátható, praktikus, a benne levő holmik alkatunknak, színtípusunknak megfelelőek legyenek, illetve egymással harmonizáljanak! Ha ügyesek vagyunk, kb 2 héten keresztül változatosan tudunk felöltözni, akár ugyanabból a 15-20 alapdarabból.



MIK A KULCSDARABOK?

  • Akik ismernek, vagy jártak nálam tanácsadáson tudják, hogy a cipőknek kiemelt jelentőséget tulajdonítok! Vallom: ahányféle karakteres cipőd van, annyiféleképpen tudsz felöltözni! Tehát legyen a gardróbodban: balerina, tornacipő, tűsarkú( fekete, vagy nude), bakancs, lovagló csizma, boka csizma.
  • Nadrág fronton igyekezz megtalálni a tökéletes farmert. Tudom ez nem könnyű feladat… ha ez megvan, javaslom szerezz be egy fekete ceruza nadrágot, hiszen igazi jolly joker darab, illetve egy szürke/bézs, nyáron egy fehér színű nadrágot!
  • A ceruza szoknya szintén nem hiányozhat, hiszen a változatos öltözködés változatos sziluettet is jelent!
  • Sokan nem tekintik természetesnek, de egy jól szabott fekete/ szürke/ sötétkék blézer szintén az alapruhatár része, hiszen hordható alkalmi öltözetként, de egy pólóval, farmerrel és tornacipővel igazi rohangálós szett lesz az eredmény. Ugyanilyen fontos 2 db kardigán is, egy rövidebb állású franciás darab, illetve egy laza oversize fazonú.
  • Evidensen legyen 2-3 db karcsúsított blúzunk fekete- fehér- kék színben, hiszen ők a Business lookban létfontosságúak.
  • Pólóból az egyszínűek mellé szerezzünk be egy csíkos darabot, pulcsik esetében pedig ne feledkezzünk meg a divatos darabok mellett az örök, klasszikus, és nagyon stílusos garbóról sem, ahogy a “kis fekete” is helyet kér magának!
  • Egy fekete bőrdzseki és egy ballon, vagy szövetkabát szintén nem hiányozhat a tökéletes gardróbból, ugye?
  • Sokan elfeledkeznek róla, de az öv is nagyon fontos része a stílusos megjelenésnek, hiszen a tartó funkciónak kívül esztétikai funkciója is van! Kiegyenlítheti az esetleges aránytalanságokat, illetve egy mutatós darab az egész outfitbe “ életet” visz.
  • Kiegészítők közül egy menő és egy klasszikus táska mellett egy jól megválasztott sál elképesztően sokat dob rajtunk, hisz közel esik az arcunkhoz, így képes arra, hogy “élővé” varázsoljon minket még a szürke, borús időkben is!

Ha végignéztek a felsorolt listán, láthatjátok, hogy tényleg minden mindennel működik, ezért ha tudatosan, a fentieket figyelembe véve alakítjátok ki a ruhatárat, jelentősen megkönnyítitek az életeteket!

Ha segítségre van szükségetek, a Corvin pláza stylistjai szívesen állnak rendelkezésetekre!

Csajok! Szelektálásra fel!

Patri