KISMAMA PARA: HARC A BŐRREPEDÉS ÉS STRIÁK ELLEN

jan 14, 2020 | Blog, Beauty

Akik rendszeresen olvasnak minket, azok előző posztunkból már tudhatják: igen, kismama vagyok, igen 40 felett, igen a kislányunkat várom, és igen, sajnos nem viselem túl jól. Az első trimeszterben produkáltam az összes létező kellemetlen terhességi tünetet. Folyamatos émelygés, hányinger, fáradtság, sav, székrekedés mellett napokig tartó migrén is jelen volt… tehát amiről csak negatívumot lehetett olvasni a neten, az nálam testet öltött. Brutális megélés volt, hogy én, aki relatíve egészségesen étkeztem, heti négyszer sportoltam, egyszerűen teljesen elvesztem a kontrollt a testem felett… és nem fogok hazudni ez a lekiállapotomra is kihatott. Egyszerűen bepánikoltam attól a gondolattól, hogyha ez van a legelején, mi lesz még később, illetve lelkiismeretfurdalásom volt attól, hogy ezt a korszakot az amerikai filmek alapján nagyon boldogan kellene megélnem, ehelyett el vagyok foglalva a fizikai megpróbáltatásaimmal.  

A pocakom persze mindeközben rohamtempóban nő, ezért nem elég, hogy szinte minden ruha kényelmetlen hosszabb távon, felütötte a fejét a követelőző “para” a bőr repedés , striák megelőzése, és a mellem állapotának megőrzése. Nincs olyan blog, fórum, ami ne figyelmeztetne a megelőzés fontosságára, illetve ajánlana ilyen – olyan krémeket, olajokat. Igen, így van ez, ha kellő tapasztalat hijján az ember mindent elolvas, amit a neten talál… A lényeg, hogy ez elé a kihívás elé már kellően felkészülten állok és idejekorán elkezdtem kenegetni a hasamat a Lierac phytolastil terhességi csíkokat megelőző és korrigáló szérumával, a mellemet pedig Bustyceutical-val.

Nekem bizony senki ne mondja, hogy késő bánat…. lelkiismeretesen használom a krémeket, kenegetem az utasításnak megfelelően reggel és este, sőt még egy kis argán olajat is mixelek hozzájuk, biztos ami fix, hiszen feltett szándékom, hogy megőrzöm a bőrőm simaságát, rugalmasságát. És bár tényleg nagy a pocak, egyelőre – lekopogom – nyerésre állok a striákkal szemben, de persze mondhatjátok : nyugtával dicsérd a napot! 15 napja használom a termékeket, amik állagra nagyon finomak, azonnal beszívódnak, igazi elixirek a mostanság száraz , viszketésre hajlamos bőrőmnek. Igazából tényleg kiváncsi vagyok mennyire hatásosak hosszú távon, ezért végig dokumentálni fogom megjelennek-e esetleges elváltozások a bőrömön… persze reméljük, hogy nem! 🙂

Patri

UNIPATIKA – LIERAC PHYTOLASTIL szérum 8499.-

UNIPATIKA – FITOFONTANA BUSTYCEUTICAL 9599.-