MAGASSARKÚ RIADÓÓÓ! – NŐCIS MEGJELENÉS KONTRA KÉNYELEM

jún 28, 2018 | Blog, Fashion

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy a legújabb posztomat egy olyan „problémának” szentelném, amivel én magam is gyakran találkozom. Hogyan viselj magassarkút a szettedhez hosszú távon úgy, hogy még másnap is lábra tudj állni?

Mivel imádom a nyári időszakot, a teraszok hangulatát, a városi pezsgést, a sok impulzust, ami ilyenkor ér, szeretem az időm egy részét bent tölteni. Leülni a barátokkal egy laza beszélgetésre, elszürcsölni közben egy Aperol Spritzet, jókat nevetni – jó hangosan – a saját hülyeségeinken. Én magam az a fajta vagyok, aki imádja megadni a módját egy-egy ilyen találkának, a mód maga pedig nem abban rejlik, hogy mindenféle-fajta ruhát magamra aggatok, hanem leginkább a cipőválasztásban. Rajongok a magassarkúakért, és ha körbe nézek a városban sokan osztják még a lelkesedésemet.

Bár többször megígértem magamnak, hogy ha a találkozom a macskaköves fickóval, tuti ráadok egy magassarkút, hogy csak egyetlen utcán, de sétáljon végig.…. 😀

Szóval a helyzet nem könnyű, ki vagyunk téve a környezet viszontagságainak, murván, macskakövön, sokszor egyenetlen talajon kell végig szambáznunk úgy, hogy közben a bokánk se törjön ki, mégis a járásunkban megőrizzünk valami méltóságot…. Nekem például a hideg futkos a hátamon, ha meglátok egy lányt hajlított térddel trappolni egy gyönyörű topánban, amire egyenletes talajon nincs mentség, de ahol kapaszkodnunk kell a földbe ott némiképp szemet tudok hunyni felette (remélve, hogy amúgy szépen jár benne).

Emiatt, és a hosszú, áttáncolt nyári éjszakák miatt fejlesztettem ki azt a szokásomat, amit szerintem a képek alapján már sejteni lehet: a szettemet úgy állítom össze, hogy passzoljon hozzá egy vagány hátizsák, amiben ott lapul a telefon és pénztárca mellett egy lapos szandál is. Nem kell megijedni, nem kell egy egész utazóbőröndöt a hátunkon cipelni, én a legkisebb táskába is simán bevágok egy pár szandált, csere után pedig a magassarkút. Mindig úgy választok, hogy otthon előre megnézem, el tudom-e majd rejteni, ha igen, akkor ehhez igazítom az összeállítást. Kicsit fordított eljárás, de totál működőképes! Mivel most úgyis trend a hátizsák, a legkülönbözőbb színben, anyagban és dizájnban lehet hozzájutni, azt hiszem egyáltalán nem kihívás, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot. Nekünk nőknek amúgy is egy egész gyűjteményünk van táskákból, néhány alapdarab – mondjuk egy fekete, egy fehér és egy pasztell -, már lehetővé teszi, hogy variáljuk a stílust.

Nálam nagyon bejön, hogy este elindulok a csinos magassarkúmban, a buli végeztével pedig már kényelmesen indulok haza. Mivel általában úgyis lazul a hangulat, nem jelent gondot kicsit lazábbra venni a szerelésemet se. Télen tuti más a helyzet, de most javában tombol a nyár, addig még ráérek kitalálni egy jó megoldást. Ha megvan a trendfejlesztésem erre az esetre is, ígérem, hogy meg fogjátok tudni novemberben! 😉

Addig pedig élvezzétek a nyarat és használjátok ki a selymesen langyos éjszakákat!

Puszi,

Anita

OVERALL – RESERVED 8995.-

ÖV – MOHITO 1595.-

SZANDÁL – CCC 8190.-

FLIP-FLOP – CCC 3290.-

TÁSKA – RESERVED

KARPEREC – BIJOU BRIGITTE 3490.-