MEGINT EGY ÜGYES STÍLUSMIX

okt 18, 2018 | Blog, Fashion

Ez a bejegyzés  kifejezetten a stílusok, ikonikus darabok mixeléséről fog szólni, hiszen a legtöbbünknek ez okozza a legnagyobb gondot. Gardróbrendezéseim során nagyon sokszor látom, hogy hiába vannak beszervezve szépen az alapdarabok, mégsem vagyunk elég bátrak a kísérletezéshez.

Az általam viselt darabok közül egyetlen egy az, ami a friss trendeknek megfelel, és ez nem más, mint az állatmintás szoknya. A többi – az oversize pulcsi, a converse cipő, a piros táska, sapka – egyszerű alapdarabok.

Vegyük is őket szép sorjában, természetesen az idén nagyon divatos állatmintával kezdve. Nem eresztem bő lére ezt a témakört, mert ennek egy következő posztban egy egész fejezetet szentelünk. A lényeg, hogy bármennyire is rajongsz ezért a motívumért, bánj csínján vele! Mindig egyszínű, letisztult darabokkal kombináld, és más mintát, díszítést ne keverj hozzá! Ha felsőt választasz, ügyelj rá, hogy ne legyen túl mélyen dekoltált, nagyon könnyen csúszhat át a közönséges kategóriába!

Maxi szoknya mindenkorra…úgy rémlik mar volt egy ilyen bejegyzés címünk. Nem véletlenül idézem fel, nemcsak azért, mert szépen rímel. Multifunkcionális, kényelmes volta miatt igazából sosem tudsz vele mellélőni. Alkatod függvényében válaszd ki a számodra legelőnyösebb fazont. Viselheted nyáron, mert olyan szellős, de télen is, vastag harisnyával, bakanccsal, csizmával, blúzzal, bőrdzskeivel. Én ebben az esetben a kedvencemet, az örök, a klasszikus, a must have fekete garbót választottam hozzá. 

A garbó öltöztet, nincs mese. A garbó sosem megy ki a divatból. A garbó megment, mikor tanácstalanul állsz a szekrény előtt, a hűvösebb időkben. Az oversize fazon ebben a párosításban ad egy laza, bohém feelinget az egész outfitnek. Sokszor mondjuk mi stílustanácsadók, hogyha szűkebb fazont választasz alulra, akkor mehet felülre a bővebb, és fordítva. Mert így maradsz csinos. Itt és most,  ezzel a szettel felül is írom az íratlan szabályokat, hisz azért vannak, hogy adott esetben megszegjük őket, nem igaz?

Sokszor mondom, és itt újra ki kell hangsúlyoznom: egy szett akkor lesz érdekes, amikor a látszólag össze nem illő dolgok is abszolút a helyükön vannak. A converse alapjáraton egy farmeros, de legalábbis nadrágos viselet, mégis nagyon jól mutat ebben az összeállításban. Ez a cipő is olyan basic darab, ami a legtöbbünknek ott lapul a gardróbjában, csak evidensen mindig ugyanahhoz a pár nadrághoz, pólóhoz vesszük fel. 

Ami a pluszt még inkább megadja, az a figyelmet magára irányító piros táska. Semmi faxni, egyetlen táska, és a megjelenésünk rögtön élettel teli, energikus, friss, és megkockáztatom – bár nagyon nem szeretem ezt a szót-, trendi lesz.

Csajok! Nézzetek szét jól a szekrényekben, és kezdjétek el bátran próbálgatni a meglevő ruháitokat kicsit máshogy, mással párosítva, mint ahogy eddig rutinból tettétek. Érezni fogjátok mi működik, és mi nem. Ha mégis megakadnátok gyertek, és segítünk, a stylistszolgáltatás ezért lett kitalálva a Corvin plázában!

Mindenkinek csodás napot!

Patri

OCELOT MINTÁS RUHA – RESERVED 12 990.-

OVERSIZE PULCSI – MOHITO 9990.-

CIPŐ – OFFICE SHOES CONVERSE 27 990.-

SAPKA – BIJOU BRIGITTE 3990.-

TÁSKA – MK LEDER (ár kérésre az üzletben)