MERJ KOCKÁZTATNI!

nov 28, 2017 | Blog, Fashion

Ezen a héten ejtettünk már szót a kockásról, most egy másik stílusban szeretnénk megmutatni nektek, ezzel is bizonyítandó, hogy a kocka nincs elvetve. 😀

A kockázatos szóvicceken túl – na, jó, ígérem lassan tényleg abbahagyom -, azért az sem elhanyagolandó, hogy maga a minta természetesen nem új keletű a divat iránt érdeklődők számára. Volt már részünk benne a ’70-es, majd a ’90-es években – kinek ne  lett volna egy jó flanel inge -, majd a 2017-es nyár előszele volt az idei őszi divathullámnak. Ahogy azt korábban már jeleztük, azért érdemes vele óvatosan bánni. Nagyon sok múlik a fazonon és a kockák méretén is. Kerekebb testalkatúak legyenek körültekintőek, mert optikailag csak tovább erősítheti azon testrészeiket, amelyeket kevésbé szeretnék kiemelni.

De ez még nem jelenti azt, hogy ne viselhetné bárki, aki érez némi kötődést a mintához. Ebben az esetben érdemesebb fontolóra venni egy kiegészítőt, mondjuk sálat, mint egy kockás zakót, vagy szoknyát, vagy egyszerűen csak arra figyelni, hogy milyen méretű a kockák elrendezése az anyagon.

Az alábbi szettben kétség kívül 2017 őszének két meghatározó stíluselemét kevertük: hordj pirosat, és viseld a kockát! Ilyenkor azt érdemes figyelembe venni, hogy milyen színnel van kombinálva a kockás anyagban a csíkozás. Jelenleg a szürkét pirossal párosították, így adta magát a felső dominanciája. Nem érdemes túlgondolni az outfitet, hiszen ennyi minta bőven elég egyetlen összeállításba, még ha trend is a minták halmozása, ez azért hétköznapra bőven hordhatóvá és vállalhatóvá teszi a szettet.

A bakancs lazasága pimasz stílust kölcsönöz viselőjének, de én simán bevágnék egy fekete magassarkút a jó nagy táskámba, hogy üzleti meetingen és ebéden is gond nélkül részt vehessek.

KOCKÁS SZOKNYA – RESERVED

PIROS PULCSI – RESERVED

SÁL – SINSAY

BAKANCS – RESERVED