METAL LADY

nov 23, 2018 | Blog, Fashion

Kocka , állatminta, metál színek… 2018 őszi trendjének három meghatározó vonala. Az első kettőt már korábbi bejegyzéseinkben jól kitárgyaltuk, jöjjön a metál téma.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, hozzám nem igazán áll közel ez a trend. Ezzel nem azt mondom, hogy néha- néha nem jön jól egy- egy fényes darab, de magam részéről jobban szeretek a hétköznapokban kevésbé feltűnő darabokat hordani… Abban az esetben, ha a sokat emlegetett alapruhatár már hiánytalanul rendben van, természetesen belefér 1-2 aktuális divatirányzatnak megfelelő holmi bezsákmányolása, de számomra meg mindig előbb vannak a sorrendben a klasszikus, kihasználható, multifunkcionális darabok..bár lehet ez korral jár..:)


Az általam viselt pufi dzsekiben inkább éreztem magam egy retró diszkógömbnek (tudjatok melyikre gondolok, amik forognak a nosztalgia diszkóban), mintsem egy stílusos nőnek.

A helyzet az, hogy ez teljesen szubjektív vélemény, és természetesen látom, ha valakin nagyon menőn mutatnak ezek a darabok, és a metál trend kedvelőinek  ez az időszak most kánaán… nemcsak ruhában, smink termékekben, cipőkben is könnyű mostanság csillogni...a szín skála összes árnyalatában felsorakoztak a metál színek. Ezüst, arany metál kék/ lila/ piros, minden, mi szem- szájnak ingere 🙂

TIPP: erőteljesebb testalkattal rendelkezők, ha tehetik, hanyagolják ezt a trendet, mert alapjáraton maga csillogás is optikailag teltebbnek mutathat mint a valóság.

Patri

PÓLÓ – MOHITO 2995.-

NADRÁG – RESERVED 9995.-

CIPŐ – RESERVED 9995.-

KABÁT – MOHITO 13 995-