MI ÍGY ZÁRJUK 2019-ET! KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

dec 23, 2019 | Blog, Lifestyle

2019. Ez az év is elment. Ilyenkor mindig megállunk egy pillanatra, összegezzük az idei történéseket, levonjuk a magunk következtetéseit. Örülünk a jó dolgoknak, kicsit búslakodunk azokon, amik kevésbé szívet melengetőek, aztán megfogadjuk magunknak, hogy jövőre majd másképp lesz, de legalábbis megpróbáljuk jobban csinálni, mint azt idén tettük.

Az év vége Patrival mindkettőnknek nagy meglepetéseket tartogatott, ami bizony felülírja a jövőre szőtt elképzeléseinket. Bizony, nálunk a magánéletben komoly változások történtek. De beszéljenek helyettem a képek!

Látjátok a képen a kakukktojást?! 😀 Ők bizony már hárman vannak és így vágnak neki a 2020-as évnek! Óriási dolog, hogy itt tartunk, és bár nem tisztem túlságosan intim és bensőséges információkat megosztani, annyit azért elárulhatok: nem volt könnyű az idáig vezető út. Patri rengeteg élményt és tapasztalatot megoszt veletek a terhességével kapcsolatban Instagram oldalán, ahol már azt is elárulta, nem volt egy fáklyás menet az első pár hét. Ami a blogot illeti: a jövőben biztosan több kismama poszttal jelentkezünk majd! 🙂 Hihetetlen, hogy az élet micsoda rendező, miként formálja a tetteinket, hogyan rajzolja meg az utunkat és tágítja ki szépen azokat a határokat. Miközben minden egy új felfedezés Patri számára, rengeteg új lehetőség számunkra, hogy olyan dolgokban is tippeket és tanácsokat adjunk, amiben eddig nem igazán voltunk kompetensek.

Amikor először árulta el nekem, hogy kisbabát vár, majd’ kiugrottam a bőrömből! Nagyon izgatott lettem, már csak azért is, mert korábban nem volt téma közöttünk az anyaság, vagyis éppen csak érintőlegesen, mint nő a nővel beszélgettünk róla, de nem tervezte egyikünk se, hogy mi lesz, ha majd áldott állapotban lesz. Aznap, amikor elmesélte, éppen telefonon beszéltünk és kérdezgettem hogy van, hiszen elég sokszor volt rosszul akkoriban. Mit ne mondjak szépen megvezetett, ügyesen másnak álcázta a dolgot, és mivel nem látjuk egymást nap, mint nap, így el is hittem neki, amit mondott. Aztán amikor megtörtént és felfedte a titkát, összeállt minden a fejemben! Akkorát sikkantottam, majdnem kiugrottam a ruhámból örömömben! Tudjátok, egészen különleges érzés, ha valaki, akit megismersz egy bizonyos típusú embernek – Patri esetében egy karakán, nagyszájú, határozott személyiségről beszélek – majd egyszer csak bejelenti számodra, hogy anya lesz, mely anyaság a féltő, óvó, törődő nő képében jelenik meg előtted, és felülír minden addigi elképzelést a másikról. Hogy az ő élete és gondolkodása is változik majd, előtör belőle az anyatigris, lehet, hogy eddig megszokott helyzetekben új perspektívát nyit a közös gondolkozásban, gyengédebben nyúl témákhoz, más (vagy inkább újabb) szempontok válnak elsődlegessé….szóval igen, rengeteg érzés tört elő belőlem és izgatottan várom, hogyan alakul majd át nemcsak ő, hanem vele együtt én is, a közös munka, az időbeosztásunk és akár a tartalom maga. Szép változás ez, annyi bizonyos!

Aztán itt vagyok én:

Új év, új élet! Talán ez a legjobb, amit most mondhatok. Az élet néha felülírja a terveinket, vagy ha hiszünk a spirituális gondolkodásnak, akkor éppen úgy rendezi a dolgainkat, ahogy az nekünk a legjobb. Minden alkalommal, minden lehetőséggel többek leszünk. Bizony előfordul, hogy egy lépéssel hátrébb kell állnunk és onnan szemlélni a vásznat, hogy néhány részlete teljesen láthatóvá váljék, de hiszem, hogy utólag minden értelmet nyer. Vágjunk bele, ugorjunk fejest az ismeretlenben, mert elképzelhető, hogy rengeteg meglepetést rejt számunkra, csak eddig nem voltunk elég bátrak, hogy meglessük, mit tartogat az a másik út.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Nektek, reméljük, hogy ti is csodás évet zártok 2019-cel, és nagyon várjuk az új közös jövőt, meg a sok titkot, amit 2020 rejt!

Anita