MILYEN FÁD LESZ IDÉN, GICCSES VAGY EGYSZERŰ?

dec 6, 2017 | Blog, Lifestyle

Tudtátok, hogy a legnagyobb karácsonyi témájú kiállításon, a Christmasworldon minden év januárjában kitalálják, hogy mik legyenek a következő karácsony trendjei?


Ahogy évről évre figyelem a közösségi oldalakra kiposztolt feldíszített fenyőfákat, nem tudom nem észrevenni, hogy a díszítés témakörében is erősen megoszlanak a vélemények. Vannak, akik a 20 éves díszeiket kaparják elő a sufniból mondván, jó lesz az még idén… Vannak, akik évről évre új dizájnba öltöztetik fájukat, követve az aktuális divatot. Láttam teljesen letisztult és erőteljesen túldíszített fákat is. Ott vannak azok, akik az aranyban, vagy az arany – piros díszítésben hisznek, és az színezüstöt kedvelők.


Magam részéről tavaly elhatároztam, hogy idén igazi amerikai giccs karácsonyfát állítok. Úgy terveztem, hogy egész évben gyűjtögetni fogom utazásaim során a díszeket, és magát a fenyőt sem fogom látni, annyi szuper darabot tudok majd beszerezni.


Mondanom sem kell, nem így lett…


Az üzletekben elképesztő mennyiség áll rendelkezésünkre színes gömbökből hat-nyolcasával csomagolva, az egészen aprótól a gigászi méretűekig. Óriási meglepetés volt a különleges, különböző témájú díszekre szert tenni a Butler’s-ben és Tigerben. A kínálat alapján 3 különböző csapatot alakítottunk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő stílusirányzatot.

RETRO


Nem maradnak ötlet nélkül a retro rajongók, a designosabb darabokat kedvelők, de a letisztult formákat előnyben részesítők sem. 🙂


Szemezgessetek, válogassatok! Azt kívánom a Boldog Ünnep mellett, hogy idén legyen mindenkinek szuper ízléses, csodaszép fája, hiszen olyan szemet gyönyörködtető egy impozáns karácsonyfa, nem igaz?


Patri

DESING

LETISZTULT

A képeken látható díszeket a BUTLER’S kínálatából válogattuk.