MIRE LESZ SZÜKSÉGED A VALENTIN-NAPI HÉTVÉGÉN?

febr 16, 2018 | Blog, Beauty

Egyáltalán nem késő még romantikázni, hiszen idén a Valentin-nap szerdára esett, de nem véletlenül kínálnak a szerelmesek hétvégéjére a hotelek is csomagokat, hiszen vannak párok, akiknek csak ekkor akad elég idejük egymásra. Úgyhogy mi is szeretnénk néhány tippet adni arra, mit csomagolj az útitáskádba….igazán nem lesz szükséged sok mindenre ahhoz, hogy vadító legyél: alap a szexi fehérnemű, egy vörös (vagy bármilyen élénk rúzs), egy finom parfüm és voilá! Máris hatottál a pasi érzékszerveire. Remélem olyan csipkés szettet választasz, amit nem sajnálsz beáldozni, mert ha minden jól megy, akkor a párod azonnal letépi rólad!

Úgy hiszem a tökéletes estéről alkotott elképzelésünk nagyjából olyan, mint a szőke herceg: nem létezik, mert úgyis közbejön valami váratlan fordulat. Velem számtalanszor előfordult már, hogy nagyon megterveztem ezt a napot és aztán a fele nem úgy sikerült (egyszer például rendeltem ebédet egy exemnek, amibe belerejtettem egy dögös fotót, de a csomag véletlenül másnál kötött ki….sejthetitek! 🙂 Persze eljutott a címzetthez, de bátor történet volt.)

Egy wellness hétvége azért is jó választás, mert ilyenkor tényleg tudtok egymásra figyelni, a környezet eleve adott, a langyos fürdő, gyertyafényes vacsora benne van a csomagban, szóval nem kell idegeskedni a készülő főztöd miatt, vagyis minden adott ahhoz, tökéletes harmóniában fonódjatok össze. Érdekes kutatási eredményre bukkantam a minap a GKI Digital jóvoltából, ami szerint a 24 évnél fiatalabbak körében igenis fontos párkapcsolati alkalomnak számít a Valentin-nap megünneplése, míg a 30 év felettiek ellustulnak, ők inkább marketingdömpingnek tartják, de ha mégis adnak az alkalomnak, akkor sem a szexualitás kerül előtérbe. Számomra ez meglepő volt, mert úgy látom, hogy egyre kevesebb az intimitás a párok között, a hajszolt mindennapok homályában tényleg feledésbe merül az, ami egyébként csak a két félről szólna.

Úgyhogy én amondó vagyok adjatok a hétvégének, érezzétek jól magatokat, mert az együtt töltött pillanatok nemcsak testileg, de lelkileg is feltöltenek mindenkit!

PIROS ÉS FEKETE FEHÉRNEMŰ – RESERVED

PARFÜM – OUI Á L’AMOUR – YVERES ROCHER

RÚZS – ORIFLAME

SZÍV ALAKÚ ÉDESSÉGEK – TIGER

PÁROS NYAKLÁNC- TIGER

GYERTYA – RESERVED

SZÍVECSKÉS FÜLHALLGATÓ – TIGER

TUSFÜRDŐ – TIGER