MOST MÁR NAGYON AKAROK…

ápr 22, 2020 | Blog, Fashion

Szeretnék újra a Bazilikánál sétálgatni. Hiányzik a város nyüzsgése, a kellemes melegben andalgás. Ki akarok ülni a lányokkal Aperol Spritzet szürcsölni egy teraszra a Deákon, és magamban akarom szívni a város forgatagát.

Végig szeretnék sétálni a Lánchídon – főleg, amíg még lehet -, szerelmes csókot akarok váltani a Budai vár legszebb pontján. Fagylaltot akarok majszolni, most már nem is csak két gombócot, hanem mindjárt hármat! Lábat akarok lógatni a Duna-partján, nézni a lassan sodródó hajókat, integetni a rakpartról, fotózni a naplementét.

El akarok autózni a Balatonig meg vissza, ki akarok szállni félúton csülköt enni. Le akarom hajtani a kabrió tetejét, hogy a hajamba kapjon a szél, mosolyogni a mellettem ülőre. Oda akarok nyúlni, hogy megfogjam a kezét, megsimogassam az arcát, a vállára akarom hajtani a fejemet és beszívni az illatát.

Le szeretném venni a cipőmet, hogy mezítláb sétáljak a fűben, érezni akarom, ahogy puhán gyűrődnek a szálak a súlyom alatt, én pedig könnyen libbenek felette. Úgy akarok élvezni egy napsütéses órát, hogy közben kis pillangók bizseregnek a gyomromban, mert tudom, ennyi idő jut ma csak a pihenésre, aztán robogok tovább.

Élvezni akarom annak a jó kis sürgető érzésnek a hangulatát, amitől tudom, hogy vagyok, hogy számítok, hogy élek!

Neked mivel folytatódik a listád?

Anita

SZÜRKE PULCSI – RESERVED 6995.-

SZÜRKE SZOKNYA – RESERVED 6995.-

KARKÖTŐ – BIJOU BRIGITTE

EDZŐCIPŐ – DRK SAJÁT