MUST HAVE SALES – KÖTELEZŐ LEÁRAZOTT DARABOK

júl 31, 2017 | Blog, Fashion

Amikor eljön a leárazások ideje, mi nők kicsitmindig megőrülünk, mert mindent, de mindent szeretnénk megvásárolni. Ám ha okosak vagyunk, ilyenkor a legjobb alapdarabokra szert tenni, szuper áron! Érdemes így gondolkodni, hiszen a télen-nyáron hordható klasszikusok a gardróbunk alappillerei lehetnek.

Nézzük sorban mik is azok a must have darabok, amik nélkülözhetetlenek egy stílusos nő ruhatárából:

BLÉZER

Fekete karcsúsított blézer: sok hozzáfűznivalót nem igényel. Mindenhez hordható, kardigán helyett is funkcionálhat. Ha alkalomra öltözöl, ha farmerhoz veszed fel, semmiképp nem hibázol.

BALLONKABÁT

Az örök klasszikus teve szín nem tud kimenni a divatból, de választhatod akár feketében is! Biztos alapot ad a Business look megjelenéshez, de farmer – tornacipő párosítással is stílusos megjelenést ad.

KOCKÁS ING

Nem hiányozhat a gardróbból, és miért ne töredék áron jussunk hozza? Hódító útjára valamikor a múlt század közepén indult Amerikában, majd átkerült Európába, és azóta is töretlenül tartja pozícióját. Üde színfoltja a ruhatárnak, viseld fehér vagy fekete nadrággal, farmerral, akár sorttal.

SZÍNES DZSEKI

Mindenkinek jól jön egy színfolt, ami borúsabb napokon feldobja akar a hangulatunkat is. Válassz pl. egy piros bomber jellegűt, imádni fogod!

A „KIS FEKETE”

Audrey Hepburn óta az örök klasszikus. Megkérdőjelezhetetlenül az elegancia megtestesítője.

KIEGÉSZÍTŐK

Ezekről se feledkezz meg, hiszen egy mindenhez passzoló mustár sárga táska, vagy egy jól funkcionáló öv csodákra képes, ahogyan egy napszemüveg is csak építheti a megjelenésedet! Színekben egyébként itt is sincs határ, mi mégis azért emelnénk ki ezeket, mert a nyári leárazások még egyáltalán nem jelentik a nyár végét, szóval üde összeállításodhoz bármelyiket magabiztosan viselheted és nem a téli szürkeségből kell kitűnnöd. Akkor majd úgyis újabb tippekkel jövünk! 😉

FEKETE ZAKÓ – MOHITO

BALLONKABÁT – MOHITO

KOCKÁS ING – SINSAY

BOMBER DZSEKI – RESERVED

KIS FEKETE RUHA – MOHITO

MUSTÁR SZÍNŰ TÁSKA – CAMAIEU

BARNA ÖV – CAMAIEU

FEHÉR RUHA – MOHITO