MUTASD MEG MAGAD EGY TÜZES PIROSBAN

febr 22, 2018 | Blog, Fashion

Be kell vallanom, hogy ennek a posztnak az elkészítésénél improvizálnunk kellett egy kicsit. Általában a csajokkal közös csetünkön előre kitaláljuk a témákat az aktualitások függvényében. Most is jól megbeszéltük, hogy feltétlen csinálunk a egy lila anyagot, hiszen arról már úton útfélen olvashattatok, hogy a Pantone intézet idén a lilát, helyesebben az ultra violet- et adta meg 2018 trendszínének. Utánanéztem háttér infóknak, gondoltuk lesz egy jó ütős anyag… Aztán jött a meglepetés: hiába február vége, sajnos a tavaszi kollekció az üzletekben még elég foghíjas, hiszen a nagy leárazások még mindig tartanak. Ez egyfelől jó hír, nektek vásárlóknak, de nekünk ebben az esetben rögtönöznünk kellett. 🙂 Na, de én nem az a fajta vagyok, aki egykönnyen feladná. Gondoltam, jól van, legyen így, akkor csinálunk egy olyan bejegyzést, ami elég trendi, friss, már előrejelzi kicsit a tavaszt, és valamilyen úton módon, de lesz benne lila!!

Szerencsénkre pirosból nem volt hiány, és ugye ez az a szín, ami soha nem megy ki a divatból, éreztem, hogy megtaláltuk azt a kompromisszumos megoldást, ami visszaadja az eredeti elképzelésünket, ütős lesz, színes lesz és jó hangulatú, hasznos információkkal fűszerezve. Mint mar említettem, a piros örök divat, mindig öltöztet. Szenvedélyt, energiát sugárzó szín, amit célszerű magabiztosan viselni, és persze kötelező (!) sminkelni hozzá.

Az általam viselt szett alapját a piros decens, letisztult szabásvonalú kabát és a piros elasztikus ceruza szoknya adta. Vannak olyan színösszeállítások, amik bárhol bármikor működni fognak, ilyen a fekete- fehér – piros is. Innentől nem volt kérdés, hogy a szigorú szabásvonalak mellé egy fehér „V” kivágású pólót,  fekete harisnyát, illetve cipőt társítsak. A lilát pedig a kiegészítőkben találtam meg, egy kis táska és kendő adja meg az összeállításához azt az izgalmas, vibráló pluszt, ami éppen elég figyelemfelkeltő, de még nem harsány, sikító.

Sokszor elmondom és tanítom is, hogy nem árt olykor óvatosan bánni a pirossal, hiszen nem illik minden alkalommal viselni. Business lookban pl. kifejezetten korlátozott a jelenléte, hiszen elvonja a figyelmet adott esetben a mondandóról. Agresszív szín, és ha még ezt egy dekoltált felsővel is megspékeljük, túlzott szexualitást is sugall. Annak meg ugye egy tárgyaláson nincs helye!!!

Ugyanakkor ez egy Fashion poszt, és dekoltázsnak nyoma sincs, van viszont benne egy kis kora tavaszi vibrálás és jó hangulat. A lila kiegészítőket ajánlom azoknak a csajoknak, akik önmagában idegenkednek a lila színtől, de mégis szeretnének 2018-ban is menő, divatos megjelenést! Aki pedig nem zárkózik el, annak jó hír, hogy nem adjuk fel, lesz lila bejegyzésünk is előbb – utóbb! 🙂

Ui.: imádom a sárga villamost a képeken

Patri

PIROS CERUZASZOKNYA – ORSAY

PIROS KABÁT – ORSAY

FEHÉR PÓLÓ – MOHITO

LILA TÁSKA – CARPISA

HARISNYA, MAGASSARKÚ – SAJÁT