NEKÜNK IS VAN CSÚNYA PULCSINK!

dec 28, 2017 | Blog, Fashion

Sziasztok!

Idén ugyan már túl vagyunk a ronda pulcsik világnapján, amely nem hivatalosan minden év december 13-ára esik, de mi azért megkockáztatunk egy ilyen posztot, hiszen ezeket a szörnyűségeket valamilyen módon már mindenki magáénak tudhatja. Persze ízlés kérdése, ahogyan mi is különböző darabokat találtunk, de van köztük cuki, visszafogott, őrülten túldíszített, giccses és „soha felnemvevős”.

Ami Amerikában és Nagy-Britanniában már évek óta divat, az szépen lassan hozzánk is begyűrűzött, ahogy a legtöbb tengerentúli és brit szokás. Ilyen a Valentin-nap, a Halloween, vagy éppen a gigantikus vásárlási láz, a Black Friday.

Nem tudom, hogyan fordulhatott elő, de egy-két említésre méltó darabot azért láttam jártamban, keltemben az utcákon is. A meglepőbb az volt, hogy 90 százalékban férfiakon. Ez bizonyára a Bridget Jones-ból ismert Mark Darcy-effektus lehet, hiszen a csúnya pulcsik divatjának hanyatlása után a „történelem” szerint ez a kultikus film, illetve annak férfikaraktere hozta vissza a divatba a ronda darabok (ál)szeretetét.

Szerettünk volna néhány igazán pusztító darabot bemutatni, de szó szerint elkapkodták őket előlünk, így azok, amelyek nekünk jutottak, még nem is annyira kiugróak. Persze túlzások azért itt is találhatóak, és valószínűleg senki sem fogja önszántából beilleszteni a ruhatárába, de kedves emléknek, vicces ruhaneműnek azért bármelyik elmenne. Ha tehát mégse jönne be a nagyitól kapott kötött áru, de csüggedj, rejtsd el a szekrény mélyére, és a megfelelő pillanatban rántsd elő 2018. decemberében! 🙂

Kellemes Ünnepeket!

Anita

PIROS KUTYÁS PULCSI – RESERVED

SZÜRKE HÓEMBERES PULCSI – RESERVED

KÉK MACSKÁS PULCSI – SINSAY

KÉK HÓEMBERES PULCSI -RESERVED