NŐCIS GYORSSEGÉLY HOME OFFICE-BAN – MIELŐTT BELEŐRÜLSZ

ápr 10, 2020 | Blog, Lifestyle

Itt tartunk, embert próbáló napokat élünk, ki így viseli, ki úgy… Nálam sokkal okosabb emberek elemzik a helyzetet, a social médiában tömegével indulnak a “hogyan foglald el magad” típusú challengek és workshopok, és persze megjelentek a mémek is, amik kifejezetten arra vannak kihegyezve, hogyan fogunk kinézni mi Nők a karantén végére?

Fodrász, kozmetikus, manikűrös híjján inspiráló programlehetőségek, kötelező megjelenések nélkül, az ember lánya előbb -utóbb elveszti a maradék motivációt is a tetszeni vágyásra, és félő, hogy eljön lassan a kinyúlt maci naci, elszürkült poló, és félzsíros takarítókonty ideje. Azért íródik ez a poszt, hogy ezt igyekezzünk mindenképp elkerülni! És bár elsősorban eredetileg az otthoni ruhákról írtam volna, de miután nem tudjuk meddig tart a bezártság, nem tudunk igazából semmit – de annyit bizonyosan, hogy Nők vagyunk, és szeretnénk azok is maradni -, ezért kicsit komplexebb lesz a poszt!

Tanácsok a karantén idejére, hogy a végére se térjünk vissza Neander völgybe! 🙂

  1. Minden reggel zuhanyozzunk le, akkor is, ha legszívesebben egész nap ki sem kelnénk az ágyból, mert épp a 100 évados maratoni sorozat közepén vagyunk, és a reggeliért sem ülnénk asztalhoz, mondván kit érdekel egy kis morzsa az ágyban..?!
  2. A csipesz továbbra is legyen a legjobb barátunk, ne várjuk meg, amíg pöndörödik a bajusz, és elburjánzik a Brezsnyev szemöldök!
  3. Hajmosás: most őszintén, nem jobb érzés illatos, könnyű, kifésült hajkoronával (sic!) létezni, mint a zsírtól elnehezülő rőzsével?
  4. Öltözzünk fel! Természetesen nem a báli belépőre gondolok, de nincs is alkalmasabb időszak, a leggingsek, plüss vagy ülepes, de mindenképpen stílusos melegítők, otthoni kényelmes ruhák bevetésére. Ne tévesszük szem elől, a leggings nem nadrág, kéretik hosszú pólóval, tunikával viselni, még otthon is! Higgyétek el, még a sorozat, vagy a gyerEkekkel tanulás is jobban esik tisztán, üdén, csinin. Gondoljatok csak Gabrielle Solisra!
  1. Gyorssegély a lenőtt hajra: online is rendelhető a drogériákból hajtő színező spray, ami hajmosástól hajmosásig tart!
  2. D-vitamin pótlásról se feledkezzünk meg, persze vitamin formájában, de már elég sokat süt a nap szerencsére, ha nincs teraszod állj az ablakba napi pár percre legalább . Hangulatjavító hatása felbecsülhetetlen.
  3. Színek, színek , színek! Akár a körömlakkod lesz színes, vagy lakást rendezgetsz, esetleg a napi outfitbe, vagy az ebédbe csempészel színeket, hatásuk ugyanaz mint a 7. pontban megjelölt vitaminnak.
  4. Szőrteleníts! Ehhez nincs is mit hozzáfűzni! 🙂
  5. Szortírozd ki a gardróbodat, most aztán tobzódhatsz a sok jó tanács között, hisz minden stílustanácsadó ezt csinálja a neten!
  6. Nevess! Akkor is , ha nincs min! Humorral könnyebb felfogni a rosszat, mint folyton sopánkodni! A nevetés szexi, vonzóvá tesz, ragályos és öngerjesztő folyamat. Ezt pedig barátokkal online is megteheted!

Patri